Szigethalom
Eladó lakás
Ár
39 400 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30779
Új építésű nappali+2 szobás lakás Szigethalmon
Méretek
Méret
50
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Szigethalom
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

házközponti - egyedi méréssel

Konyha stílusa

amerikai,

ablakos

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok
Kert
Terasz

nincs

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Építés éve
2023
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Lépcsőház állapota
új
Emeletek száma
2
Lakások száma
5
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Leírás
Szigethalmon, a Váci Mihály utcában, egy újépítésű modern lakóparkban megvételre kínálok egy 50,48 nm-es, első emeleti, amerikai-konyhás nappali+2 szobás világos lakást. CSOK Pluszra alkalmas! ÉPÜLET: 5 lakásos társasház: földszinten 2, emeleten 3 db lakás található. Az emeleten 1 db tároló, amely külön megvásárolható. Parkolás az épület előtt. Autóbeállók opcionálisan megvásárolhatóak 2.500.000 Ft-ért. MŰSZAKI JELLEMZŐK: - falazat: homlokzati főfal Porotherm 30as PTH NF tégla, belső főfal hanggátló SILKA 25cm, válaszfal Ytong 10, - fafödém, - tető: betoncserép fedésű, - hőszigetelés: homlokzat 15cm EPS-80, lábazat 12cm XPS, aljzatszigetelés 12cm EPS-100. - 3 rétegű műanyag nyílászáró, - bejárati és beltéri ajtó: több ponton záródó, lépcsőházi ajtó, gumitömítéssel. LAKÁS: A konyhában elektromos-csatlakozás, tűzhely és sütő részére. A lakás önálló vízórával rendelkezik. A melegvízről 100 literes elektromos, hőszivattyús bojler gondoskodik. A fűtés házközpontim hőszivattyús, padlófűtés nappaliban, konyhában és minden szobában, wc-ben és fürdőszobában, 1db termosztáttal. Fürdőszobákban komfort kiegészítésként elektromos törülköző szárító. Közművek: víz, csatorna, villany 1 fázis (32A) + külön 3x20A hőszivattyúnak + külön villanyóra közvilágításnak, lépcsőházi világításnak, kaputelefonnak, automata kapunak. KÖZLEKEDÉS, INFRASTRUKTÚRA: Közelben minden fontos, ami a hétköznapi élethez szükséges: bolt, posta, orvosi rendelő, szigethalmi piac. Helyi buszjárat, illetve HÉV is könnyen elérhető távolságra. További részletek és megtekintés miatt, kérem hívjon telefonon a hét bármely napján! A LEÍRÁS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Vegye igénybe irodánk szolgáltatásait: - Teljes körű, bankfüggetlen és díjmentes hitelügyintézés. - Energetikai tanúsítvány. - Ügyvédi szolgáltatás. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS REFERENCIA HUNGARY KFT. általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.