Fácánkert
Eladó családi ház
Ár
29 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30737
Fácánkert csendes utcájában családi ház elaó!
Méretek
Méret
100
Telek mérete
1489
Terasz mérete
13
Belmagasság
286 cm
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Fácánkert
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

egyéb,

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok
Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1972
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
ELHELYEZKEDÉS - Budapesttől 130 km-re, Szekszárdtól 16 km-re, valamint Pakstól 23 km-re található - a zsáktelepülés csak a 6-os főútról (Barcs-Pécs-Budapest) közelíthető meg - az M6 autópálya érinti a település határát, de azzal nincs közvetlen kapcsolata, 1,5 km-re található az autópálya lehajtója - Az ingatlan családi házas övezetben helyezkedik el, csendes utcában INFRASTRUKTÚRA - vezetékes víz - villamosenergiahálózat - vezetékes szennyvízelvezetés - vezetékes gáz - elérhető közelben buszmegálló, vasútállomás INGATLAN - telek: 1489 m2 - a lakrész hasznos alapterülete 100 m2 - garázs 14 m2 - tárolók: 12, 25 m2-esek - szuterén 45 m2 - fedett terasz 13 m2 - az ingatlan előkerttel rendelkezik, körbekerített, - az udvarban több gazdasági épület is található, mely állattartásra is alkalmas HELYISÉGEK: - Szoba 20 m2 - Szoba 22 m2 - szoba 14 m2 - Konyha, étkező 20 m2 - Előszoba, közlekedő 10 m2 - Fürdőszoba 5 m2 - Tároló, padlásfeljáró 2 m2 - WC 2 m2 MŰSZAKI ÁLLAPOT: - tégla falazatú, hőszigeteléssel ellátott ház - építés 1970-es évek - tető palával borított - műanyag külső nyílászárók ( Fenstherm ablak) hőszigetelt üveggel, redőnnyel, szúnyoghálóval szerelt - a víz- és szennyvíz vezetékek cseréje megtörtént, - a szobákban parketta, padlószőnyeg - konyha és a többi helyiségben járólap található - fűtés gáz cirkóval és vegyes tüzelésű kazánnal történik - melegvizet gázbojler biztosítja - az ingatlan állapota átlagos, rendezett Elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően kedvező választás lehet első otthonnak. családosoknak ahol örömteli és nyugalmas èletet élhetnek. A hátsó kert tökéletes lehet gyermekjátszó kialakítására, valamint teret ad a család számára, hogy élvezze a szabadban töltött időt. Az alaprajz és a méretek tájékoztató jellegűek. Hívjon most, hogy megmutathassam új otthonát!