Budapest III. kerület, Csillaghegy
Eladó családi ház
Ár
179 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30421
III. kerület, Csillaghegy kertvárosi Dunához közeli részén, 430 m2-es telkem, 90 m2-es egyszintes teljesen felújított családi ház eladó.
Méretek
Méret
90
Telek mérete
440
Belmagasság
280 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest III. kerület
Városrész
Csillaghegy
Alapvető adatok
Szobák
4
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
fedett beálló zárt területen
Fényviszonyok
Fűtés átalány
12500
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Leírás
III. kerület, Csillaghegy kertvárosi Dunához közeli részén, 430 m2-es telkem, 90 m2-es egyszintes teljesen felújított családi ház eladó. A szépen kialakított intim kert, nagyom jól használható, füvesített, öntöző rendszer van telepítve, magaságyással rendelkezik, igényes térkő burkolat, és kerti tároló jellemzi. Autók parkolására a telken belül kialakított hely van pergolával, mely fedetté alakítható. A tárolást segíti a ház alatti 12 m2-es pince. A ház saját részre, alaposan, igényes anyagokból lett felújítva. A belső burkolatok, szaniterek, cserélve lettek, új gépesített konyha került beépítésre. Homlokzati hőszigetelés került fel, 3 rétegű thermo üvegezésű nyílászárók, redőnyök, rovarhálók, új bejárati ajtó, új kondenzációs kazán, melyeknek köszönhetően a fenntartása gazdaságos. Átlagos gázfogyasztása 12.500 Ft/hó, villany, átlagosan 7500 Ft/hó. A padlástér betonfödémes, így igény esetén a hozzávetőleg 40 m2-es tetőtéri beépítéssel lehet bővíteni a lakóteret. Amennyiben még egy ingatlant el kell adnia ahhoz, hogy ezt az lakást meg tudja vásárolni, arról is szívesen beszélgetek Önnel személyesen. Kérjen tanácsot az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a konzultáció az első alkalommal teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel! További információval kapcsolatban keressen bizalommal, akár hétvégén is! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Várom megtisztelő hívását!