Budapest VII. kerület, Külső Erzsébetváros
Eladó lakás
Ár
59 800 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30159
Eladó a VII. kerületben Erzsébetvárosban, a Hernád utcában, 65 m2-es 2 + fél szobás, szeparált konyhás, első emeleti, nagyon csendes, száraz rendezett tulajdonviszonyú, tehermentes lakás.
Méretek
Méret
65
Belmagasság
360 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest VII. kerület
Városrész
Külső Erzsébetváros
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
ÉK
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

világos

Fűtés átalány
10000
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1920
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
közepes állapotú
Emeletek száma
3
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
függőfolyosó
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Eladó a VII. kerületben Erzsébetvárosban, a Hernád utcában, 65 m2-es 2 + fél szobás, szeparált konyhás, első emeleti, nagyon csendes, száraz rendezett tulajdonviszonyú, tehermentes lakás. Tulajdoni lapon 2 szobás, viszont a konyha szobává alakításával 3 szobássá alakítható (konyhát étkezővel a hall-ba lehet beépíteni). A belmagasság 3,60 m, könnyedén galeriázható. Az ingatlanban funkcionálisan minden működőképes és adottságait kihasználva egy nagyon hangulatos, modern otthonná alakítható felújítást követően. Az ablakok cserélve lettek 2011ben és 2024 ben. A saját belső, illetve a szomszéd ház udvar felé néznek. Az egyik szoba Ék, a másik Dk-i fekvésű. A konyha ablaka belső udvarra néz, kamra is van. A lakáshoz tartozik egy saját pincetároló is. A lakóközösség csendes, tiszta. Az eredeti belső ajtók felújításra kerültek, a parketta jó állapotú. A fürdőszoba kádas, a toalettel egy helyiségben található. A házfalban levő vízvezetékek (szennyvíz, ivóvíz), ki lettek cserélve. Fűtése kéményes gázkonvektorokkal, (kémények ki lettek bélelve), melegvízellátása gázbojlerrel biztosított. - A közös költség 22.100 Ft/hó amely tartalmaz felújítási alapot is. - Gáz átalány: 10.000 Ft/hó - Villany mérő óra havi diktálás: 3000-4000közőtt- Ft/hó - Víz: 5-6000 Ft 2 havonta - Összesen (Rezsi + közös költség) = átlagosan 38.000 Ft/hó Ajánlom az ingatlant diákoknak, gyermekes családnak, pároknak és befektetésnek egyaránt. A környék: közlekedés és ellátottsága kiváló, 2 perc sétára található a Keleti pályaudvar, buszállomás, 23,24 es villamos megálló, M2, M4-es metró a közelben, 2 perc a 78, 74 troli, remek sportolási és kikapcsolódási lehetőség a megújuló Városligetben, mely 10 perc sétatávolságra található, és kapóra jön, ha kutyával költöznél. Egy perc közelben megtalálható Garay Center, Aréna Pláza15 p, CBA, Récsei center10 p, gyógyszertár, dohánybolt, zöldséges, pékség, óvoda, iskola, állatorvosi rendelő, posta 5p, kávézó(lent a sarokban), étterem, fitness terem, szépségszalon Közelben: Állatorvostudományi Egyetem és Budapesti Metropolitan Egyetem, Radnóti gimnázium, Szent István gimnázium, Liszt Ferenc zene Iskola néhány perc sétatávolságra található, Szépművészeti Múzeum és Műcsarnokot. Amennyiben még egy ingatlant el kell adnia ahhoz, hogy ezt az lakást meg tudja vásárolni, arról is szívesen beszélgetek Önnel személyesen. Kérjen tanácsot az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a konzultáció az első alkalommal teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel! További információval kapcsolatban keressen bizalommal, akár hétvégén is! Várom megtisztelő hívását!