Budapest X. kerület, Újhegy
Eladó lakás
Ár
43 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29987
Páratlan hangulatú mini sorház, saját kerttel!
Méretek
Méret
50
Terasz mérete
70
Belmagasság
280 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest X. kerület
Városrész
Újhegy
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

klíma

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

ablakos

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Kilátás
belső udvar (lakás)
Fényviszonyok

napfényes

Fűtés átalány
12000
Kert
Terasz

kertkapcsolat

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1960
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Lakások száma
5
Szerkezet
tégla
Leírás
X. ker., Újhegy városrészén, a Szegély utcában, 60-as években épült, 50m²-es, 2 szobás sorházi lakás, 70m²-es saját kerttel, korszerű fűtéssel, gyönyörűen felújítva ELADÓ! Az egy szintes sorház a 60-es években épült tégla alapanyagból, melyet 2022-ben, 10cm-es dryvit szigeteléssel és komplett nyílászáró cserével láttak el. A jó karban lévő épület a telek hátsó részén helyezkedik el, így a nappaliból elénk tárul a 70m²-es, saját használatú parkosított udvar. A bejárati ajtón belépve egy járólapos étkezőbe érünk ahonnan minden helység külön nyílik. Jobbra az ablakos gépesített konyha. A folyosón balra nyílik a tágas nappali (17m²), laminált parketta burkolással, tájolása Dny-i, hangulata páratlan a közvetlen betűző napsütéstől és a madarak csicsergésétől. Jobbra a wc, külön helységben, mellette a fürdő káddal felszerelve, kis kézmosóval, mosógép kiállással, elektromos bojlerrel, mely a melegvízért felel. Tovább haladva a folyosó végén a 12m²-es hálószoba mely rendkívül világos, szintén nagy ablakkal rendelkezik. A lakás műszakilag és esztétikailag is 4 éve teljes felújításokon esett át. Az udvarban tartozik a hozzá egy 6m²-es tároló. A közös költség 12e. Ft, külön víz és villanyórákkal rendelkezik. Gáz számla nincs. Kettő korszerű 3,5kw-os inverteres klíma fűti-hűti a házat, így az elektromos költség 22e. Ft havonta, amiben nem csak a fűtés hanem a főzés is és a víz felmelegítés is benne van átalányban. Finanszírozás: Az ingatlan terhektől mentes akár pénzintézeti hitel segítségével is megvásárolható. Műszaki: Az ingatlant 2016-ban teljes körűen felújították, villany vezeték, gépészet, és burkolatok cseréjét kapta. A bejárati ajtó és az ablakok is korszerű műanyagra lettek kicserélve 2022-ben. Környék: Kőbánya Újhegyi része, parkos, zöldövezeti területe, kis lakásszámú sorházi ingatlanokkal beépítve. A közelben található az Újhegyi sétány, illetve a Family Center illetve a CBA udvar bevásárló központ, ahol szinte valamennyi kereskedelmi és szolgáltató létesítmény megtalálható.

ADATVÉDELEM:

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy

www.immo1.hu/adatvedelem

immo egy pont hu per adatvedelem