Kisnémedi
Eladó családi ház
Ár
25 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29907
Egyéni ízlés szerint befejezhető kockaház hatalmas telekkel Kisnémedi ékszerdoboz-falucskában
Méretek
Méret
65
Méret tulajdoni lap szerint
1500
Telek mérete
1500
Belmagasság
279 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Kisnémedi
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
Fűtés típusa

egyéb

Konyha stílusa

amerikai,

ablakos

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
hegyekre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

körbejárható

Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
CSOK+, Falusi CSOK
Építés éve
1970
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
felújítandó
Homlokzat állapota
felújítandó
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
vályog
Megközelíthetőség
sétálóutca
Leírás
Egyéni ízlés szerint befejezhető kockaház hatalmas telekkel Kisnémedi ékszerdoboz-falucskában Kisnémedi központjától pár lépésre, 1500 m2-es domboldali, fűves telek alján szerkezetkész, masszív kockaház eladó A tágas, kétszobás vályogházban minden szükséges szerkezeti korszerűsítés úgy mint a nyílászárók cseréje, az ereszcsatorna és az ereszszegély felújítása, a fa nyílásáthidalók porotherm-re cserélése és a kávák porotherm válaszfaltéglával való megerősítése megtörtént. Innentől az új tulajdonos igényei és elképzelései szerint folyhat a kivitelezés s ezzel együtt a telek művelésbe vétele. A környéken egyre másra készülnek el a hasonló házak felújításával s ezáltal az utcakép is széppé formálódik, mint Kisnémedi többi, térkővel burkolt utcácskája. A ház helyiségei rugalmasan alakíthatók: 2 különbejáratú szoba, 1 konyha-előtér-étkezővel, 1 fürdő-wc Jellemzők: - a konyharész egykor fedett nyitott terasz volt. Nagy ívelt ablakai veranda hangulatot kölcsönöznek neki. - bár a belső helyiségek elhelyezkedése adott, mégis a kapcsolódásaikat és funkciójukat az új tulajdonos döntheti el - egy nagyobb udvari lebontott épületszárny helyére bővítmény építése lehetséges a délnyugati oldalon - a vályog falazat tömegénél fogva isjó hőszigetelő, a fedés cserépfedés - a telek ház mögötti része mind kényelmi kert funkcióra, mind gazdasági céllal jól hasznosítható Kisnémedit Vác felől lehet a legkényelmesebben, gyönyörű természeti környezetben autózva megközelíteni. 12 percnyi mindössze az autóút. A falu szépsége és igényessége minden idelátogatót meglep. Az arculati kézikönyvet itt komolyan vették a lakosok. Ügyelnek környezetük szépségére és őrzik a hagyományaikat. A betelepülők leginkább fiatalok vagy kora-középkorúak. Az elvonulást és az önálló tevékenység folytatását preferálja az ide települők zöme. Ehhez ad jó ugródeszkát ez a ház, mely befektetésnek is jó választás. További információkért, építészeti tanácsadásért keressen bizalommal! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.