Szigetvár
Eladó lakás
Ár
17 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29881
Kétszobás téglalakás, erkéllyel, tárolóval!
Méretek
Méret
52
Cím
Vármegye
Baranya vármegye
Város
Szigetvár
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
jó állapotú
Szerkezet
tégla
Leírás
Eladó nagyon jó lokációval rendelkező a városközponthoz közel, de mégis csendes részén tégla építésű 3 emeletes társasház 2. emeleten található 52m2-es 2 szobás, összkomfortos, erkélyes, kelet -nyugat tájolású, azonnal beköltözhető bútorozott lakás, melyhez tároló is tartozik! A lakás rezsije alacsony, műanyagok nyílászárókkal, redőnnyel, szúnyoghálóval rendelkezik. A bejárati ajtó is cserélve lett. A lépcsőház felújított, két oldalról zárt, elektromos kapun juthatunk be. Elosztása: közlekedő folyosó, fürdőszoba, külön helyiségben wc, konyha, kamra, nappali, hálószoba, valamint alagsori 2db tároló. A szobák burkolata jó állapotban lévő parketta. A lakás gépesített és berendezett, igény és megegyezés szerint marad a lakásban. A lakás fűtését és melegvíz ellátását gáz cirkó biztosítja. Az ingatlan közelében pár perces sétával elérhető élelmiszerüzlet, vasútállomás, autóbuszpályaudvar és a piac található. Parkolás közvetlen az ingatlan mellett ingyenesen. Per és tehermentes ingatlant a teljes vételár kifizetése után szinte azonnal birtokba vehető. A lakás telefonon történő egyeztetés után megtekinthető. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosítás kötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma, biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az Immo1 honlapján megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Várom megtisztelő hívását!