Budapest XV. kerület, Pestújhely
Eladó lakás
Ár
37 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29785
XV. kerületben, Pestújhelyen, a József Attila utcában, kertvárosi övezetben, csendes környéken, ELADÓ egy 1+ fél szobás, 41 nm-es, világos, magasföldszinti lakás. A ház előtt az utcán ingyene
Méretek
Méret
41
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XV. kerület
Városrész
Pestújhely
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1970
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
XV. kerületben, Pestújhelyen, a József Attila utcában, kertvárosi övezetben, csendes környéken, ELADÓ egy 1+ fél szobás, 41 nm-es, világos, magasföldszinti lakás. A ház előtt az utcán ingyenes a parkolás. A lakáshoz tartozik egy 4,5 m2-es TÁROLÓ, ÁRA: 2 MFt A tároló megvétele kötelező. Lakás+tároló együttes ÁRA: 39,9 M Ft. A lakás pár éve teljeskörű felújításon esett át, a víz- fűtés és az elektromos vezetékek, a hideg és meleg burkolatok, a nyílászárók ki lettek cserélve. A fűtést egy zárt égésterű minikazán biztosítja, radiátorokkal - átlag 22-23°C hőmérséklet mellett éves szinten kb. 600 m³ a gázfogyasztása a lakásnak. Az ablakokon van redőny és szúnyogháló. A lakás a tájolásának, az épületet körülvevő óriás fáknak és a műanyag nyílászáróknak köszönhetően a nyári kánikulában sem melegszik fel igazán. •Közös költség: 14.500 Ft •Gáz+Víz+Áram: 20.000 Ft •Össz rezsi: 34.500 Ft Az ingatlan elosztását tekintve igazán kényelmes: előszoba, nagy ablakos konyha, fürdőszoba és külön mellékhelyiség, ablakos nappali és egy ablakos hálófülke alkotja. A konyhában a konyhabútor jó állapotú, beépített mosogatógépet tartalmaz. Az előszobában a mennyezetig érő beépített szekrény hatalmas tárolási lehetőséget biztosít. Az épület egy hatalmas, parkosított és bekerített területen helyezkedik el. A társasháznak van bőven megtakarítása, tisztán és rendben tartják a házat. A környék biztonságos, a szomszédok kedvesek és figyelmesek, kellemes családias a hangulat. Tömegközlekedéssel (busz: 5, 32, 124; villamos: 69) 25-30 perc alatt megközelíthető a belváros és van közvetlen éjszakai járat is. Autóval az M3-as bevezető percek alatt elérhető. Pár perces sétára a közelben minden megtalálható – élelmiszerüzlet (Spar, Lidl, Aldi), piac, gyógyszertár, óvoda és iskola, orvosi rendelő.