Bátonyterenye
Eladó lakás
Ár
12 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29677
KÖZPONTI HELYEN, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, MÁSODIK EMELETI , ERKÉLYES LAKÀS!
Méretek
Méret
53
Méret tulajdoni lap szerint
53
Belmagasság
270 cm
Cím
Vármegye
Nógrád vármegye
Város
Bátonyterenye
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor

Konyha stílusa

ablakos,

étkezős

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
CSOK
Építés éve
1970
Állapot
felújított
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
közepes állapotú
Emeletek száma
4
Lakások száma
14
Környék
Közepes környék
Szerkezet
panel
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
4 emeletes panel
Leírás
Nógràd megyében, Bátonyterenye központi részén, a Mátra lakótelepen 4 emeletes társasház második emeletén, 53 m2-es, jó elosztású, másfél szobás, erkélyes, teljeskörűen felújított lakás eladó. Környék: Az ingatlan Bátonyterenye központjában helyezkedik el, a Mátra lakótelepen, a főúthoz közel. A Budapesttől 1 órányi autóútra fekvő Bátonyterenye tökéletes választás azoknak, akik szeretnének elérhető távolságban maradni a fővároshoz, mégis festői környezetben, jó levegőben töltenék mindennapjaikat. Salgótarján 15 km-re helyezkedik el, a méltán híres horgásztó pedig 2 km-re található. A Mátrába 20 percnyi autóúttal érünk ki. Társasház: Az 1970-es években épült 4 emeletes társasház lakóközössége összetartó, a ház anyagi helyzete rendezett. Minden, ami a hétköznapi szükségleteket illeti pár perc sétával elérhető: bevásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, posta, hivatal, gyógyszertár, orvosi rendelő, buszmegálló, szórakozási lehetőségek. Lakás: Az ingatlan a második emeleten található. Az 53 nm-es lakáshoz tartozik egy erkély is, jó kilátással. Elosztása nappali, loggia, ablakos konyha, fürdőszoba, wc, előszoba. Az ingatlan felújítása 2024 májusában fejeződött be, mely alatt értendő a villamosvezetékek, burkolatok, vízvezetékek cseréje, ill. új nyílászárókat és új bejárati ajtó lett behelyezve. A melegvíz ellátást vadonatúj Ariston villanybojler adja, a fűtés gázkonvektorral történik. A fürdőszobában egyedi tervezésű épített zuhany került kialakításra. Az ingatlan per- és tehermentes, CSOK-ra alkalmas, hitelezhető.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!