Halásztelek
Eladó üzlethelyiség
Ár
55 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29559
Megvételre kínálok Halásztelken egy 66 nm-es üzlethelyiséget, forgalmas helyen.
Méretek
Méret
66
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Halásztelek
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Kilátás
utcafronti (nem lakás)
Fényviszonyok
Kert
Terasz

nincs

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2013
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Szerkezet
tégla
Leírás
Megvételre kínálok Halásztelken egy 66 nm-es üzlethelyiséget, forgalmas helyen. Parkolás az épület előtt könnyen megoldható. II. Rákóczi Ferenc és Óvoda utca sarkán található. 2013-ban épült társasház földszintjén található üzlethelyiség jó állapotú, korábban szépségszalonként üzemelt. Belső falak nagy része gipszkarton, így könnyen módosítható. A megfelelő hőmérsékletet hűtő-fűtő klíma biztosítja. Biztonságról távfelügyeletre kötött riasztó rendszer gondoskodik. Az üzlethelyiség teljes berendezését a vételár tartalmazza. 1/1-es tujadon, magánszemély nevén. További részletek és megtekintés miatt, kérem hívjon telefonon a hét bármely napján! A LEÍRÁS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Vegye igénybe irodánk szolgáltatásait: - Teljes körű, bankfüggetlen és díjmentes hitelügyintézés. - Energetikai tanúsítvány. - Ügyvédi szolgáltatás. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS REFERENCIA HUNGARY KFT. általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.