Gyula
Eladó sorház
Ár
54 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29503
Tip-Top Sorház Gyulán a Csigakert szomszédságában
Méretek
Méret
71
Méret tulajdoni lap szerint
40
Terasz mérete
7
Cím
Vármegye
Békés vármegye
Város
Gyula
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok
Kert
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2006
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
újszerű
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Gyulán, a Csigakert szomszédságában, a Várfürdő közelében kínálok eladásra 2006-ban épült, tégla falazatú sorházi ingatlant, mely állandó lakhatásra és apartman üzemeltetésére is alkalmas. Ingatlan paraméterei: Földszint: - előszoba ( 7 m2 ) - szoba ( 8 m2 ) - fürdőszoba ( 3 m2 ) - amerikai konyhás nappali ( 20 m2 ) - WC ( 1,5 m2 ) - lépcsőház ( 3 m2 ) Emelet: - társalgó ( 5 m2 ) - szoba ( 11 m2 ) - fürdőszoba ( 3 m2 ) - közlekedő ( 3 m2 ) - erkély ( 7 m2 ) Műszaki jellemzők: - tégla falazat - fa hőszigetelt nyílászárók - padló és radiátoros fűtés, gázkazán - klíma - külső hőszigetelés - középső lakás, ezért alacsony a rezsiköltsége A földszint és az emelet teljesen külön választható, ezért akár két külön bejáratú apartman kialakítható. Elhelyezkedése kiváló, mivel a Várfürdő 3 perc, a Belváros 5 perc sétával elérhető. Csendes, nyugodt utcában található, átmenő forgalomtól mentes. A lakóközösség nagyon jó, közös költség 2500 Ft/hó. Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal, hívjon és kérjen időpontot az ingatlan megtekintésére.


Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szilágyi Barbara EV. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.