Budapest XI. kerület, Kelenföld
Eladó lakás
Ár
134 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29487
Kényelem, a zöldövezetben, a város központjától harminc percre
Méretek
Méret
116
Terasz mérete
20
Belmagasság
2.6 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XI. kerület
Városrész
Kelenföld
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Fűtés átalány
20000
Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2004
Állapot
esztétikailag felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
2
Lakások száma
5
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Internet szolgáltató
igen
TV szolgáltató
igen
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Kényelem, a zöldövezetben, a város központjától harminc percre. Panorámás kilátással eladó egy 116 négyzetméteres, Déli fekvésű összkomfortos, újszerű, egy szoba és három félszobás lakás, 20 négyzetméteres erkéllyel, panorámás kilátással, Kelenföld zöldövezeti részén. A házat 2004-ben építették. Az 5 lakásos társasháznak háznak nincs közös képviselője, maguk a lakók tartják rendben. Nagy tisztaság uralkodik a lépcsőházban és a kertben, amelyet egy kertész két hetente tart rendbe. A lakásba lépve egy hatalmas és napfényes nappali fogad. A három félszoba, az ablakos konyha, a fürdőszoba mind külön nyíló, így könnyen szeparálható. A lakást körbe veszi két erkély, ahonnan pazar kilátás nyílik. A házat egy gyönyörű kert övezi, hatalmas fákkal. A fotók magukért beszélnek A lakáshoz egy fűtött terem garázs és négy gépkocsi számára udvari beálló. Műszaki adatok: - teljesen közművesített a lakás, - közös költség 25.000.- Ft./hó ( felújítási alap, locsolási költség, kertész, közművek), -fűtési átalány 20.000.- Ft./hó. - fűtés: gázcirkó, egy puffer tartállyal. - 1 hideg-vízóra, - minden ablakon újredőny, és roló, - zárható 5 négyzetméteres tároló az alagsorban.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.