Budapest XVIII. kerület, Pestszentimre
Eladó családi ház
Ár
219 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 29127
☝️ÚJ INGATLAN A KÍNÁLATOMBAN❗ Eladó Családi ház XVIII. kerület Pestszentimre 217 m2-es, 4+ szobás🏠
Méretek
Méret
120
Telek mérete
544
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XVIII. kerület
Városrész
Pestszentimre
Alapvető adatok
Szobák
5
Félszobák száma
2
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó,

vegyes tüzelés

Konyha stílusa

amerikai, de szeparálható

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa
Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
fedett beálló zárt területen
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség

tároló,

melléképület,

elektromos kapu,

elektromos garázs kapu/ajtó,

garázs,

szauna

További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2008
Állapot
átlagos állapotú
Emeletek száma
2
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Leírás
FŐÉPÜLET ■2008-ban épült ■2 szintes+ padlás+ alsó szinten nagyméretű garázs tárolóval ■4+szoba ■Konyha étkezővel ■DK-i fekvés ■217 nm ■Alacsony rezsi ■Szigetelt ■Műanyag 2 rétegű nyílászárók ■Duplakomfortos MŰSZAKI TUDNIVALÓK ■Rezsi kb 60 ezer (villany 23 ezer Ft, víz 2 havonta 23 ezer Ft, gáz 6 ezer Ft havonta) ■Külön mérőórák ■Gázcirkó-és vegyes tüzelésű kazán ■Szigetelt ■Két rétegű műanyag nyílászárók Fürdőszoba ■Földszinti 8,4 nm, infraszaunával ■Emeleti 4,1 nm Konyha ■41 nm ■Gépesített, étkezővel, nagyméretű nappalival Szoba ■4 teljes értékű szoba + 2 szoba a padlástérben ALSÓ SZINT, GARÁZS ■92 nm, nem pince és nem szuterén ■Külön tárolóval (28nm), mosdóval és wc-vel (2,5nm) MELLÉKÉPÜLET/KISHÁZ ■73nm ■1950-ben épült ■2008-ban lett felújítva ■Műanyag nyílászárók ■Öszkomfortos ■DK-i fekvés ■2 teljes értékű szoba ■Konyha és étkező ■Fürdőszoba ■Kamra ■Cirkó fűtés ✅18.kerület csendes, zöld, kertvárosi részén Pestszentimrén, aszfaltos utcában LAKÓÖVEZETI összközművesített (víz, villany, gáz, csatorna) telken belül 2008-ban épült, szigetelt, 2 emeletes+beépített padlással és nagyméretű garázzsal rendelkező, 5 szobás ház, ELADÓ! A telek végén egy különálló kisház is található. A FŐÉPÜLET 217nm. A telek mérete 544nm. A családi ház tégla építésű, 2 szintes+padlástér és a legalsó szinten található a garázs a tárolóval és a wc-vel, amely egy teljes értékű szint, nem pince és nem szuterén. Kívül-belül szigetelt. Műanyag kétrétegű nyílászárók. Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal és gázcirkóval üzemel. A ház DK-i fekvésű, napos, világos. A földszinten található a nagyméretű konyha az étkezővel és a nappalival, 2 hálószobával, az infraszaunával felszerelt fürdőszobával, és különálló toalettel. Az emeleten 2 nagyméretű szoba és fürdőszoba található. Ez a szint két külön lakrésszé alakítható. Ezen felül helyet kapott egy padlástér is, amelyben 2 szoba került kialakításra. A telken 3 autónak alkalmas fedett beálló is helyet kapott. A KISHÁZ: 73 nm, vegyes falazatú, műanyag nyílászárókkal rendelkezik. Eredetileg az 1950-es években épült, de 2008-ban, amikor a főépület megépült ez is felújításra került. Található benne egy előszoba, 2 szoba, 1 zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, 1 kamra és egy konyha étkezővel. Fűtése gázkazánnal üzemel. A kert rendezett, szép növényzettel és hangulatos kiskerttel büszkélkedhet. A két épület külön villany-és gázórával rendelkezik. Az ingatlan több generációs családnak vagy társasházzá alakítva, több lakás kialakítására kiválóan alkalmas lehetőség! Várom megtisztelő hívását!