Budapest XV. kerület, Újpalota
Eladó lakás
Ár
44 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28989
ELADÓ ÚJPALOTÁN PANELPROGRAMON ÁTESETT HÁZBAN EGY SZÉP ÁLLAPOTÚ 61 NM-ES 3 SZOBÁS LOGGIÁS LAKÁS.
Méretek
Méret
61
Terasz mérete
3
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XV. kerület
Városrész
Újpalota
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés

Konyha stílusa

szeparált,

ablakos

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Igen (lift)
Fűtés átalány
10000
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

loggia

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
EPS
Elérhető kedvezmények
CSOK+, CSOK
Építés éve
1975
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Lépcsőház állapota
felújított
Emeletek száma
10
Környék
Keresett környék
Szerkezet
panel
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Panel
Leírás
ELADÓ ÚJPALOTÁN PANELPROGRAMON ÁTESETT HÁZBAN EGY SZÉP ÁLLAPOTÚ 61 NM-ES 3 SZOBÁS LOGGIÁS LAKÁS. Az ingatlanban új radiátorok, hő és hangszigetelt redőnnyel és rovarhálóval ellátott nyílászárók lettek beépítve, új több ponton záródó hő és hangszigetelt bejárati ajtó. A társasház homlokzati hőszigeteléssel van ellátva ennek eredményeképpen a fenntartási költsége kedvező. A társasház környezete, a lépcsőházak közlekedők liftek a belső területek kifogástalanok. Folyamatosan tisztán és karbantartott, a lakóközösség környezetére is igényes nagyon jó. A ház hátsó kapuján kilépve hatalmas fák, zöld felületek szabadidős tevékenységre alkalmas parkok, játszótér van. Kimondottan kellemes biztonságos családbarát környezet, autóforgalom egyáltalán nincs. A főbejárat előtti zsákutcában is csak az itt lakók hajtanak be kizárólag parkolási szándékkal. A lakás ablakai K-i és DNY-i irányba néznek, ezáltal nagyon világos, jól átszellőztethető. Az ingatlan szép állapotú karbantartott, a konyha nagy ablakos, a fürdő és wc. külön helyiségben van. A szobákban kifogástalan fa parketta a többi helyiség kerámiával burkolt. A ház kiváló elhelyezkedéséből adódóan percek alatt gyalogosan elérhető bölcsőde óvodák több iskola, egészségügyi intézmény, és számos szolgáltatás, bevásárlási lehetőség Palotai vásárcsarnok. A közelben található a Pólus center és az Ázsia center bevásárlóközpont is. KÖZLEKEDÉS: a belváros irányába is közlekedő Bkk. járatok 3 percre a kaputól, így a város bármely pontja közvetlen járatokkal könnyedén elérhető. Az M3 autópálya felhajtója 2 perces autózással elérhető. Bővebb információért várom hívását a megadott telefonszámon, hétvégén is elérhető vagyok. Az ingatlan rugalmasan megtekinthető! DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATOK! NÁLUNK VÁSÁROLT INGATLAN FINANSZÍROZÁSÁHOZ EGYEDÜLÁLLÓ HITELKONSTRUKCIÓ, TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉS! Szakértő kollégánk.13 bankkal áll kapcsolatban Kérje személyre szabott ajánlatunkat. További szolgáltatások: Igény esetén kedvező feltételekkel ügyvédi közreműködést biztosítunk ügyfeleinknek! Ingatlan értékbecslő, statikus, energetikus, referenciával rendelkező generál kivitelező, lakberendező. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 Adatvédelmi oldalán találja a teljes körű tájékoztatást. Továbbá tudomásul veszi, hogy az ingatlan bemutatását megelőzően a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől és az Önnel együtt megtekintő személyektől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant! Megtekintés után a megtekintés tényét, nyilatkozat aláírásával nyugtázza.