Veresegyház
Eladó családi ház
Ár
175 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28939
1 ház +2 lakás Veresegyházon . Többgenerációs álomotthon, vagy vállalkozásoknak befektetőknek ideális lehetőség elérhető áron!
Méretek
Méret
433
Telek mérete
1142
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Veresegyház
Alapvető adatok
Szobák
6
WC-k száma
6
Fürdőszobák száma
6
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Fényviszonyok
Kert

kertkapcsolat

Terasz
Felszereltség

pince,

garázs,

elektromos garázs kapu/ajtó,

melléképület

További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2002
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
3
Lakások száma
3
Szerkezet
tégla
Leírás
Árcsökkenés 200millióról , 175 millióra!!! Eladó egy impozáns ingatlan Veresegyház belterületén, annak családi házas csodálatos zöldövezeti környezetében. Telek méret: 1142 m2 Sarok telek, a ház, több generációs, bármilyen vállalkozás végzésére eladó. Nagy ház elrendezése: Az első szinten: két részből álló nappali, hatalmas konyha, fürdőszoba ( zuhanyzó wc ) , két terasz A felső szinten : 4 szoba, -két nagyobb tetőtéri valamint két kisebb található 2 fürdőszobával( Kád mindkettőben és wc.) A ház alatt borospince, a hozzátartozó konyhával, zuhanyzóval, külön wc-vel található. Elektromos kapu biztosítja a gépkocsi bejutását a telekre. Vele szemben két beállásos garázs van. További két lakás! A garázs mindkét oldalára külön álló lakások, épültek. Méretük: 46,31 m2-es, 19,89 m2-es , Mindkettő konyhával, egy szobával, fürdőszobával. Ezek belső munkálatai befejezésre várnak. A házkomplexum 2002-ben épült. Anyaga tégla, fa nyílászárókkal. Összközműves, összkomfortos. Esztétikus, igényes, Műszaki állapota jó. A fűtést gázcirkó biztosítja. Az ingatlan tehermentes 1/1 tulajdonban. Veresegyház központja , vasutállomás,15 p gyalog Óvoda, bölcsöde 5 p gyalog Iskola 15p gyalog Autópálya 5p autóval