Kecskemét
Kiadó lakás
Ár
380 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28937
Kiváló lehetőség Kecskemét belvárosában!
Méretek
Méret
132
Méret tulajdoni lap szerint
132
Belmagasság
285 cm
Cím
Vármegye
Bács-Kiskun vármegye
Város
Kecskemét
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
4
Félszobák száma
1
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
utcai (lakás)
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Fűtés átalány
11000
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség

garázs

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2002
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
3
Lakások száma
5
Környék
Kulturált környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Internet szolgáltató
Telekom
TV szolgáltató
Telekom
Leírás
Kiváló lehetőség Kecskemét belvárosában! Kecskemét központjában, 2002-ben épült 5 lakásos szigetelt társasházban kiadásra kínálok, eddig irodaként üzemelő, 132 m2-es, I. emeleti, napfényes, keleti tájolású, erkélyes, alacsony rezsijű, 5 tágas helyiséggel, konyhával, dupla mosdóval rendelkező lakást. A nyári melegben az ideális hőmérsékletről minden helyiségben hőszivattyús légkondícionáló gondoskodik, a hideg napokon pedig kondenzációs gázkazán biztosítja a meleget, radiátorokon keresztül. A mai elvárásoknak megfelelően az épület riasztóval és kamera rendszerrel felszerelt, hogy Ön biztonságban tudhassa értékeit. Elosztásának és elhelyezkedésének köszönhetően minden kényelmet megad, amire egy dinamikus vállalkozásnak szüksége lehet. Cégközpontnak, szolgáltatási és üzleti célra is kiválóan alkalmas. Az ingatlanhoz tartozó zárt udvari garázs használatát a Bérleti díj tartalmazza. A bérléshez 2 havi kaució szükséges! A Bérleti díj nem tartalmazza a rezsi költségeket, és irodabútorok nélkül értendő, így önnek lehetősége nyílik szabadon kialakítani, berendezni a tevékenységének megfelelően. Az ingatlan azonnal birtokba vehető! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Ferszoltex Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást. immo1.hu/adatvedelem