Budapest XXI. kerület, Csepel-Erdősor
Eladó családi ház
Ár
99 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28727
Csepel kertvárosi részén 3 szintes ház eladó
Méretek
Méret
166
Telek mérete
499
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XXI. kerület
Városrész
Csepel-Erdősor
Alapvető adatok
Szobák
7
Fürdőszobák száma
5
Fűtés típusa

padlófűtés,

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

szeparált,

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag,

fa

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
garázs
Fényviszonyok
Mozgáskorlátozott
Igen (földszint)
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Egyéb extrák
riasztó, redőny
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1970
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
felújítandó
Emeletek száma
2
Lakások száma
4
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Csepel kertvárosi részén 3 szintes ház eladó Csepel kertvárosi részen 3 szintes 3 lakrészes ház, 499 négyzetméteres telekkel eladó. Az épület földszinti része 1970-ben téglából épült, az emeletet és a tetőteret 1990-ben alakították ki, 3 centiméter szigeteléssel. Az ingatlan szerkezetileg jó állapotban van, igény szerint felújítandó. 2010-ben a földszinten volt felújítás, nyílászárók és burkolatok lettek cserélve. A melléképületben egy 12 négyzetméteres összkomfortos egy szobás garzont alakítottak ki. A 3 lakrész elrendezése és méretei a képek között az alaprajzokon látható. Fűtése: gázcirkó, a földszinten padló fűtéssel ellátva Felszereltség: - riasztó, kamera - redőnyök - éjszakai áram - 4 db villanyóra - garázs (18 nm) - pince Az ingatlan paramérei alapján akár 3 generációnak adhat otthont. Egy sarokra buszmegálló van, Csepel központi része a HÉV, a bevásárló központ, piac, orvosi rendelő, iskola, óvoda stb. így pár perc alatt elérhető. Az adatok tájékoztató jellegűek! Kérdéseivel és megtekintéssel kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal akár hétvégén is!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.