Budapest VI. kerület, Belső-Terézváros
Eladó lakás
Ár
75 800 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28267
Csodálatosan felújjított 2 hálószobás Király utcai lakás, liftes házban!
Méretek
Méret
57
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest VI. kerület
Városrész
Belső-Terézváros
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

elektromos

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utcai (lakás)
Fényviszonyok

világos

Kert
Terasz

nincs

Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb engedélyezett a házban
Szigetelés
Egyéb hőszigetelés
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Emeletek száma
5
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Leírás
ELADÓ egy teljeskörűen felújított 5. emeleti, 57 m2-es 2 hálószobás, amerikai konyhás, modern, minimalista stílusú, déli fekvésű, frekventált, belvárosi lakás! A lakás elrendezése elsősorban rövidtávú lakáskiadásra lett kialakítva, vagy két diáknak hosszútávú kiadásra. A rövidtávú lakáskiadási engedély megszerzése nem jelent gondot a házban. Megfelelő választás lehet első lakásnak is. Amennyiben az új tulajdonos egy stúdió lakást szeretne kialakítani, csak a két szobát elválasztó gipszkarton falat kell kiszednie. Kiváló a közlekedése. Patika, élelmiszer üzlet, pláza, éttermek, iskolák a környéken. Társasház: -1874-ben épült - jó lakóközösség, - vannak megtakarításai a háznak - 5 emeletes, liftes - közös belső udvar Lakás: - 57 m2 - Előszoba, konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba - D-i tájolás - Belmagasság 270 cm Műszaki tudnivalók: Fűtés: Elektromos wifis rendszer. Gázfűtésrendszer azonban elő van készítve, ami azt jelenti, hogy amennyiben az új tulajdonos a gáz fűtést preferálja, akkor csak a radiátorokat és a kazánt kell cserélni. Falat vésni nem kell. Fürdőszoba: - Zuhany beépített, edzett üveggel - olasz fürdőszoba burkolat(gránit) - új víz-és lefolyócsövek mindenhol Szobák: - utcai fal hang-és hőszigetelve van belülről - a két szobát elválasztó fal: dupla rétegű gipszkarton mindenkét oldalról, közte pedig hangszigetelés - beépített tárolók minden helyiségben Elektromos rendszer: - minden kompletten és profi csapat által ki lett cserélve (ABB, Schneider). - Világitás phillips hue okos rendszer. Konyha: - teljesen bútorozott és gépesített (mosogatógép nincs) - felsőkategóriás Siemens sütő-illetve főzőlap - Miele páraelszívó - Siemens hűtő. Közös költség: 15.000 Ft/hó (amelyben a vízdíj is benne foglaltatik).