Tahitótfalu
Eladó ikerház
Ár
74 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 27249
Alkudni kötelező! TAHITÓTFALUN, KÖZPONTHOZ KÖZELI HELYEN, 2 GENERÁCIÓS, 2 SZINTES IKERHÁZFÉL
Méretek
Méret
122
Méret tulajdoni lap szerint
277
Telek mérete
277
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Tahitótfalu
Alapvető adatok
Szobák
3
Félszobák száma
1
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált,

amerikai

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag,

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

oldalkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

nincs

Felszereltség

garázs

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1950
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Jó környék
Szerkezet
vegyes falazat
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Tahitótfalun, Tótfalu központjától 5 perc sétára lévő helyen, eladó egy szépen karbantartott, 2 generációs ikerházfél, gondozott kis udvarral és garázzsal. Az ingatlan egy 277 m2-es telken fekszik, mindössze 5 perc sétára a falu központjától. A telek körbekerített, 1 autó számára a parkolás garázsban megoldott, további parkolásra az udvarban is van lehetőség. A ház az 1950-es években épült, 45 cm vastag, vegyes falazattal (tégla, kő és vályog), ami légáteresztő vakolatot kapott. A tetőtér a 2000-es évek környékén lett beépítve, majd 2022 őszén teljes tetőcsere lett kivitelezve, Tondach mázas cseréppel, és szigeteléssel. Az épület 2 szintes, 122 m2 hasznos alapterületű, 2 generáció számára kialakított, jó elosztású. A földszinten található egy tágas étkező, 2 hálószoba, egy konyha, egy fürdőszoba, egy közlekedő, és egy kis gépészeti helység, ami tárolóként is jól funkcionál. A konyha és a fürdőszoba kisebb felújítást igényel. Az emeleten kialakításra került egy amerikai konyhás nappali étkezővel, egy tágas hálószoba, és egy fürdőszoba. A fűtést és a meleg víz ellátást gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással. Az emeleten klíma is beszerelésre került. A házban dupla rezsi kedvezmény van érvényben. Be van vezetve az éjszakai áram, illetve a 3 fázis mind az ingatlanban, mind a garázsban. A nyílászárók fából, és műanyagból vannak. A telek szépen gondozott, hangulatos. Mérete miatt olyan családoknak javaslom, akik nem szeretnének egy nagy kert gondozásával bajlódni, de mégis szeretnének egy szép környezetben, friss levegőn meginni egy kávét, beszélgetni, vagy a gyerekeknek egy kis játszósarkot kialakítani. A közelben található élelmiszerbolt, vegyesbolt, zöldséges, hentes, posta, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskola, valamint orvosi rendelők, és kormányablak. A tömegközlekedés kiváló. A háztól kb. 50 m távolságra 2 buszmegálló is található, illetve a Váci rév is 2 perc autó útra van. Egy család számára nagyszerű választás lehet ez az ingatlan, és ez a környék. Tahitótfalu egyre népszerűbb település, a lakói nagyon kedves, barátságos emberek. Budapest közelsége miatt számos család választotta otthonának az utóbbi években. Az itt élőket rengeteg program lehetőség várja.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!