Fadd
Eladó családi ház
Ár
275 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26849
Fadd-Dombori üdülőtelepen eddig szórakozóhelyként működő 720m2-es ingatlan, nagy beépíthetőségű telekkel eladó!
Méretek
Méret
720
Méret tulajdoni lap szerint
720
Telek mérete
3818
Beépíthetőség
45 %
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Fadd
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa

klíma

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Parkolási lehetőség
garázs
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok
Kert
Terasz

terasz

Felszereltség

melléképület,

bár,

riasztó,

garázs

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1992
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Szerkezet
tégla
Leírás
Befektetők figyelem! Fadd-Dombori üdülőtelepen eddig szórakozóhelyként működő 720m2-es ingatlan, 3818 m2-es, nagy beépíthetőségű telekkel eladó! Telek: Külterület Mérete 3818 m2 Művelési ága: kivett szórakoztató központ Összközműves Beépíthetőség: 45% Épület: Építés éve: 1992 Mérete: 720m2 Földszint: 540 m2 Emelet: 90m2 Belmagasság: 7 m Falazata: tégla fém váz és tetőszerkezet klimatizált víz, szennyvíz, villany (3x40A), gáz a telken belül A létesítmény 1992-ben épült Fadd-Dombori üdülőövezetben. Országosan is népszerű discoként, rendezvényhelyszínként működött több évtizeden keresztül. Jelenleg zárva tart, de az épület és a telek is gondozott, karbantartott. A főépület mellett a telken található még egy 80 m2-es melléképület, valamit egy kültéri bár is. A telek teljesen zárt, kerítéssel körbekerített, kamerarendszerrel felszerelt. Rendkívül jó elhelyezkedése miatt használata nem zavarja az üdülőtelep nyaralóinak életét. Nagyobb gépjárműforgalmat bonyolító vállalkozás telephelyének, vagy sok ember lakhatását biztosító szállónak, turistaközpontnak is tökéletesen alkalmas lehet. Magas beépíthetősége lehetőséget ad az ingatlan fejlesztésére, további épületek építésére. További információkért hívjon bizalommal! A ingatlan rugalmasan, akár napközben is megtekinthető előzetes egyeztetés után. Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.