Budapest IV. kerület
Eladó lakás
Ár
27 600 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26777
Azonnal költözhető, teljesen felújított kertkapcsolatos lakás Újpesten!
Méretek
Méret
29
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest IV. kerület
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

elektromos

Konyha stílusa
Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Fényviszonyok

napfényes

Kert

előkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Leírás
Azonnal költözhető, teljesen felújított kertkapcsolatos lakás Újpesten! A 4. kerület frekventált, mégis csendesebb kertvárosi részén a Baross utcában eladó egy 29 m2-es, teljes körűen felújított(Új vízvezeték, áram ellátás és kábelek, burkolatok, festés, galéria, bútorok, szaniterek) galériás, kertkapcsolatos lakás! A lakás fűtéséről elektromos fűtőpanel gondoskodik, de a gáz is be van kötve. A közös költség 14.000 Ft ami magában foglalja a korlátlan vízfogyasztást is. Saját kb 25 nm kert tartozik a lakáshoz, valamint 2 db udvari tároló, amelyek ugyancsak fel lettek újítva. A lakóközösség rendezett, csendes. A környezet élhető, tiszta és nyugodt. (6 lakásos társasház) Parkolás az utcán ingyenes. A környék jól ellátott, közértek, iskolák, óvodák, gyakran közlekedő buszjáratok és ideális kertvárosi parkos környezet biztosítja a komfortérzetünket. Az ingatlan rugalmasan költözhető, teljesen tehermentes, akár hiteles-, és lakástakarék finanszírozással is megvásárolható. Amennyiben megtekintené az ingatlant hívjon a hét bármelyik napján, akár hétvégén, állok rendelkezésére! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.