Tiszalök
Eladó nyaraló
Ár
45 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26739
Eladó a Meseház! Tiszalökön 100%-ban felújított, engedéllyel rendelkező, dézsás nyaraló foglalásokkal, mindennel együtt eladó!
Méretek
Méret
40
Telek mérete
420
Terasz mérete
35
Cím
Vármegye
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
Város
Tiszalök
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

klíma,

elektromos

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

ablakos,

amerikai,

amerikai, de szeparálható

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

oldalkert,

előkert,

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

tároló,

BBQ,

bár,

fűthető medence

További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb engedéllyel rendelkezik
Szigetelés
Kőzetgyapot
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2021
Állapot
felújított
Épület általános állapota
exkluzív
Homlokzat állapota
exkluzív
Lépcsőház állapota
exkluzív
Környék
Üdülőövezet
Szerkezet
fa
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Eladó a Tiszaparti Meseház! https://tiszapartimesehaz.hu/ Befuttatott, teljesen felújított, dézsás nyaraló foglalási rendszerrel, eszközökkel, meglévő foglalásokkal együtt eladó! 5,5 éves megtérülés! Fekvése: Tiszalök csendes üdülő területén, zsákutcában (az utca vége a Tisza) található, ami a mai napig egyre nagyobb töretlen népszerűségnek örvend. Igény esetén stég helyben tudunk segíteni. Műszaki: Az ingatlan igazi csehszlovák faházat idéz, de az utolsó szegig minden fel lett újítva benne 2021-ben, amikor megnyitotta kapuit. A karbantartó festés 2 hete fejeződött be. Főbb paraméterek: 3 x 25A áram, mely az utcai beállástól új Új csatorna és vízvezetékek Új 10 cm kőzetgyapot szigetelés Új Bramac beton cserép és tetőszerkezet 150 l-es villanybojler Beépített konyhai gépek 2500 literes műanyagbetétes dézsa masszázsfunkcióval, automata fűtéssel, gépészettel Fedett filagória Zárható kerti tároló Kerti sütögető és grill Új kerítés Új villanyhálózat Fürdőszobában padlófűtés, egyéb helyiségekben 2x3,5kwh inverteres hűtő-fűtő,magas minőségű klíma Teljes felszerelés A felújításnál szempont volt a privát hátsó terasz és a maximalista kialakítás, amit a vendégek egybehangzó 5 csillagos véleménye is dícsér. Gyakorlatilag minden ki van cserélve, újraépítve. A tavalyi évben átlagosan 70% telítettséggel üzemelt a ház, ami a leendő tulajdonosnak 5,5 éves megtérülést jelent, amennyiben tovább szeretné üzemeltetni. A felújítás és a bekerült bútorok, kiegészítők meghaladták a 35 M Ft-ot.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!