Budapest XVI. kerület
Eladó vendéglátó
Ár
770 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26695
VENDÉGLÁTÓSOK BEFEKTETŐK FIGYELEM! NAGY KAPACITÁSÚ ÉTTEREM TELJES BERENDEZÉSSEL ELADÓ!
Méretek
Méret
3000
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XVI. kerület
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Leírás
VENDÉGLÁTÓSOK BEFEKTETŐK FIGYELEM! NAGY KAPACITÁSÚ ÉTTEREM TELJES BERENDEZÉSSEL ELADÓ! Megvételre kínálok egy 2013-ban épült újszerű, felszerelt konyhával rendelkező, teljesen berendezett, kiváló adottságú, korábban nagy forgalmú éttermet a XVI. kerületben 50 autó elhelyezésére alkalmas saját parkolóval. . A 170 fő ültetésére alkalmas étterem, közel 3000 négyzetméteres karbantartott parkban foglal helyet. A parkban gránitból és bazaltból épített vízesés, 35 m3 térfogatú halastó, valamint gumiszőnyeggel ellátott játszótér található hintával, 3 tornyos játszóvárral. Az étterem főbb jellemzői: • teljes körűen berendezett, gépesített konyha • 136 fő ültetett vendég elhelyezése a téli hónapokban • családi és céges rendezvények, esküvők lebonyolítására alkalmas helyszín • az étterem egybenyitható a tágas kerthelyiséggel • nyáron további 34 fő ültethető a kerthelyiségben • közösségi grillezési lehetőség • két külön bejárattal rendelkezik • 44 állásos saját vendégparkolója van • kiépített kamera- és riasztó rendszer • mindenhol padlófűtés • 1000 kWh termelésű napelem rendszer – háromszorosára bővíthető! • kiegészítő infra panel • hűtó-fűtő klíma A tetőtérben: • 43 nm berendezett garzon nagy fürdőszobával • 30 nm-es raktárhelyiség – lakássá alakítható Az ingatlan minden évben további fejlesztéseken esett át, felújítást nem igényel, két utcáról is megközelíthető. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ, üzemeltethető. Az ingatlanban található teljes bútorzat, műszaki egységek, kiegészítő eszközök a vételár részét képezik! A környéken a fizetőképes kereslet rendelkezésre áll, az étterem télen – nyáron rentábilis működést biztosít új tulajdonosának. Várom megtisztelő érdeklődését.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.