Pócsmegyer
Eladó családi ház
Ár
108 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26681
TERMÉSZETKÖZELI, IGÉNYES CSALÁDI HÁZ A NYUGALOM SZIGETÉN, 3 PERC SÉTÁRA A DUNA PARTTÓL
Méretek
Méret
87
Méret tulajdoni lap szerint
1830
Telek mérete
1830
Terasz mérete
6
Belmagasság
280 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Pócsmegyer
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa

amerikai, de szeparálható

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Fűtés átalány
13000
Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Építés éve
2002
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Pócsmegyeren csendes, nyugodt környezetben, átmenő forgalomtól mentes utcában, önálló, egy szintes, igényesen megépített, családi ház eladó. Az ingatlan egy csodálatos, két utcára nyíló, összközműves, 1830 nm-es telken fekszik, 3 perc séta távolságra a Duna parttól. A telek körbe kerített, 2 autó számára a parkolás garázsban megoldott, további parkolásra az udvarban is van lehetőség. A ház alatt egy igényesen kialakított, 20 m2-es pince található, ahol egy kis gépészeti helység is kialakításra került. A ház mellett található még egy 30 m2-es tároló. A ház 2002-ben épült 38-as Porotherm téglából és 5 cm-es Dryvit szigetelést kapott. A tető dupla állószékes szerkezettel készült, Terrán betoncseréppel. Az épület földszintes, 87 m2 hasznos alapterületű, jó elosztású. Padlástérrel rendelkezik, de nem beépíthető. A házban található egy tágas, amerikai konyhás nappali étkezővel, 2 hálószoba, és egy fürdőszoba. A fűtést és meleg víz ellátást gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással, de lehetőség van vegyes tüzelésű kazán, illetve kályha használatára is. A nyílászárók fából vannak, dupla üveggel és belső spalettával, ami jó szigetelést nyújt. A telek fákkal, növényekkel van beültetve, ami csodálatos látványt nyújt. Jelenleg veteményes kert is van kialakítva, illetve állatok számára is készült egy kisebb építmény. A telek adottságainak köszönhetően akár medence kialakítására is van lehetőség. A közelben található élelmiszerbolt, vegyesbolt, zöldséges, hentes, posta, bölcsőde, óvoda iskola, és orvosi rendelő, gyógyszertár is. Pócsmegyeren nyáron tó-strand és büfé működik, a Duna parton szabad strand és büfé várja az itt élőket. Tömegközlekedéssel Tahitótfaluba és Szentendrére tudunk eljutni közvetlen autóbusz járattal, míg autóval vagy komppal minden irányba tudunk közlekedni. Egy család számára nagyszerű választás lehet ez az ingatlan, és ez a környezet. Pócsmegyer egyre népszerűbb település, télen nyugodt, nyáron pedig remek kikapcsolódási lehetőségek várják az itt élőket. A település lakói kedves, barátságos emberek, Budapest közelsége miatt számos család választotta lakóhelyének az elmúlt években.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!