Balatonkeresztúr
Eladó családi ház
Ár
70 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26577
Új építésű családi ház Balatonkersztúron
Méretek
Méret
100
Telek mérete
480
Terasz mérete
20
Cím
Vármegye
Somogy vármegye
Város
Balatonkeresztúr
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

klíma

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Fényviszonyok
Kert
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2024
Állapot
új építésű
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Balatonkeresztúr, a Balaton déli partján elhelyezkedő település, Fonyódtól pár km-re található. Ha Ön a Balaton mellett csendes helyen keres ingatlant, akkor ez egy jó választás lehet. Csendes, nyugodt környéken kínálok eladásra, új építésű családi házat, mely a saját igényeinek megfelelően alakítható. A vételár tartalmazza: - Hideg és melegburkolatok: 6000 Ft/m2 - Beltéri ajtók kilinccsel: 80.000 Ft/db - Beépíthető WC szett: 70.000 Ft/db - Fürdőszoba szekrény mosdóval: 80.000 Ft - Szaniterek ( fürdőszoba mosdóhoz, zuhanyzóhoz): 20.000 Ft/db - Schneider Asfora kapcsoló (fehér): 20 db - Schneider Asfora dugalj ( fehér): 25 db - 12 W-os süllyeszthető Led panel ( fehér): 25 db - Homlokzati szín választható az "1-es" ( világos színek) kategóriából - 3 db hűtő-fűtő klíma - Ariston Lydos Hybrid 100l Bojler Épület bruttó 100 m2 - amerikai konyhás nappali - két külön bejáratú szoba - előtér - fürdőszoba - WC - terasz 20 m2 Jó döntés lehet állandó otthonnak, vagy akár nyaralónak, központtól pár perc sétára található, közelben van óvoda, iskola, élelmiszerbolt. Balaton part kb. 1500 méter távolság. A kivitelező leinformálható, garantálja a minőségi munkát, az előző pár évben épített több mint 20 db családi ház a referencia. A hirdetésben megjelent fotók a már átadott ingatlanokról készültek. Ha Önnek fontos, hogy új otthona a saját elképzelése szerint szolgálja családja kényelmét, akkor hívjon és beszéljük meg a részleteket.


Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szilágyi Barbara EV. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.