Miskolc
Kiadó üzlethelyiség
Ár
230 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26207
Kiadó ÜZLETHELYSÉG a Soltész Nagy Kálmán utcán.
Méretek
Méret
110
Méret tulajdoni lap szerint
117
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Miskolc
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán,

klíma

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1960
Állapot
részben felújított
Homlokzat állapota
jó állapotú
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Miskolc egyik frekventált utcájában a Soltész Nagy Kálmán úton kiadó egy kertkapcsolatos, légkondícionált családi ház 117 m2-es földszinti része irodának. Részletes információk az ingatlanról: - A ház jelenleg kiadásra kínált szintjén 3 különálló iroda helység, egy előtér, fürdőszoba, wc, étkezős konyha, szerverszoba és egy fedett, kertkapcsolatos terasz található. - A családi ház felső szintje jelenleg is irodaként funkcionál. - Mindhárom iroda helység napfényes, tágas, egymásból nyíló szoba. - A konyha kényelmes, gépekkel felszerelt. - A tágas fürdőszobában kád, zuhany kabin mosdó és wc található, de az előtérből egy különálló wc helység is nyílik. - A rendkívül alacsony rezsi költséget az újonnan beépített műanyag nyílászárók, a 15 cm-es külső szigetelés és a gazdaságos központi gázkazán biztosítja, továbbá hűtő-fűtő klíma került beépítésre. - Az ingatlan részben bútorozott, de bútorozatlanul is megoldható a bérbe vétel igény szerint. - Az udvaron 3, 4 autónak kényelmes parkolóhely biztosított. - Igény esetén plusz egy udvarról nyíló irattár illetve két garázs is bérelhető. Elhelyezkedését tekintve sarok ingatlan, így a parkolás az udvari beállókon kívül az ingatlant körülvevő utcákban lehetséges. A helység szeparáltságából adódóan kiválóan alkalmas lehetőséget biztosít akár coworking irodának is, de akár egészségház vagy igényes szépségszalon is helyet kaphat itt. Bérleti díj: 220 000 Ft/hó+ rezsi Az ingatlan hosszú távra bérelhető, 2 hónap kaucióval azonnal költözhető. Amennyiben hirdetésem felkeltette a figyelmét, hívjon bizalommal!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!