Nyékládháza
Eladó családi ház
Ár
68 600 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24759
Egyedülálló lehetőség Nyékládházán
Méretek
Méret
124
Telek mérete
622
Terasz mérete
28
Belmagasság
260 cm
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Nyékládháza
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
3
Félszobák száma
2
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

klíma,

gázkazán,

kandalló

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai, de szeparálható

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
fedett beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

előkert,

kertkapcsolat

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

kertkapcsolat,

terasz

Felszereltség

szauna,

pince,

étterem,

elektromos kapu,

fúrt kút,

riasztó

További adatok
Szigetelés
EPS
Elérhető kedvezmények
Falusi CSOK
Építés éve
1986
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
egyéb
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Megvásárlásra kínálom Nyékládházán ezt a páratlan szépségű családi házat! Az ingatlan 1986-ban szilikátból épült 124 m2, és 622 m2-es telken helyezkedik el. A homlokzat 10 cm szigetelést, míg a födém 15 cm kőzetgyapot szigetelést kapott. A ház tetőszerkezete, stabil, jól karbantartott, a tető betoncseréppel fedett. Az ingatlan mellett közvetlenül kialakításra került, a két állásos fedett kocsi beálló, amit elektromos kapun keresztül tudunk megközelíteni. Elosztását tekintve: Alsó szint: - folyosó beépített szekrénnyel - hálószoba - nappali - fürdőszoba+wc - konyha+étkező Felső szint: - vendégszoba - hálószoba - gyerekszoba - fürdőszoba+wc A ház alatt egy 81m2-es pince van, melyben helyett kapott egy szauna és egy szolárium gép is, az ingatlanhoz ezek is hozzá tartoznak. A ház melegéről egy 1 éves TOTYA vegyes tüzelésű kazán, gázkazán, hűtő-fűtő klímák, illetve a nappaliban található kandalló gondoskodnak, ezáltal rengeteg alternatíva közül választhatunk. Az ingatlan előkertje és hátsó kertje is nagy odafigyelést kapott folyamatos rendezettség alatt áll, igényes és szép látványt nyújt már a kapun belépve. Az első és hátsó terasz is járólappal van ellátva. Az alsó szinten található nappali illetve, konyha, étkező és fürdőszoba is hidegburkolatot kapott, míg a hálószoba laminált parkettás. A lenti hálószoba NY-i tájolásának köszönhetően világos, napfényes, letisztult stílusú kialakítású. A ház alsó szintjén elhelyezkedő fürdőszobában új zuhanykabin található. A konyha és étkező praktikus kialakítása kényelmes és tágas. A benne található gépek is a vételár részét képezik, ezek közül kiemelendő, hogy a főzőlap, és a sütő kb fél éves. A felső szintre fa lépcsőn juthatunk fel, ahol a folyosóról nyílik a hálószoba, vendégszoba és gyerekszoba . Mindhárom helyiség laminált parkettával ellátott. Az emeleti fürdőszobában fürdőkád került elhelyezésre. Az emeleti szint folyosójának mindkét végén található egy egy gardrób szekrény, kiváló lehetőség a nem mindennapi használati cikkek elhelyezésére. A pincébe a házból is le lehet jutni, a lépcsőház alatt kialakított rejtett ajtón keresztül, ahol a lejutás mellett nagyon sok tárolási lehetőség is a rendelkezésünkre áll. Az ingatlan összes nyílászárója műanyag, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott. A kiépített riasztó rendszer még nagyobb biztonságérzetet nyújt. Az összkép és a személyes élmény kihagyhatatlan, jöjjön el tekintse meg és legyen Ön ennek a rendkívül ingatlannak a következő tulajdonosa! Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét, illetve megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal, a hét minden napján elérhető vagyok! Meglévő ingatlanának értékesítésével kapcsolatban is állok szíves rendelkezésére!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!