Szigetszentmiklós
Eladó lakás
Ár
54 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24749
Szigetszentmiklóson exkluzív lakás eladó!
Méretek
Méret
45
Terasz mérete
21
Belmagasság
270 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Szigetszentmiklós
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

geotermikus

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
panorámás
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Egyéb hőszigetelés
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2017
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
újszerű
Homlokzat állapota
újszerű
Lépcsőház állapota
újszerű
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Szigetszentmiklós központi részén- de mégis csendes utcában- eladó egy 45m2-es 2 szobás 3. emeleti lakás 21m2-es tetőterasszal. Az épület 2017-ben került átadásra,téglából épült, 10-15cm szigeteléssel lett ellátva. A lakás különlegességét fokozza, hogy geotermikus energiából táplálkozik, ami garantálja többek között az alacsony rezsiköltséget. A padlófűtés falfűtéssel és hűtéssel egészül ki, termosztáttal vezérelhető. A nyílászárók műanyagból készültek, elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek, a bejárati ajtó biztonsági 5 pontos zárral rendelkezik. A lakás különlegességét növeli a felső kategóriás anyagok használata az egész ingatlan területén. Az emeleti hálószoba lépcsőn közelíthető meg, elkülönült mivolta biztosítja a nyugodt pihenést. Páratlan lehetőségeket, és gyönyörű kilátást kínál a nappaliból nyíló 21m2-es tetőterasz , melynek árnyékolását egy elektromos szerkezet végzi. Ajánlom a lakást egyedülállóknak, pároknak akik rövid távon nem terveznek családot, és fontos számukra otthonuk extravagáns mivolta. Az ingatlan egyedi paraméterei miatt kiváló befektetésnek számít. Megtekintés előre megbeszélt időpontban lehetséges. Hívjon bizalommal akár hétvégén is. Vegye igénybe irodánk szolgáltatásait: - teljes körű, bank független és díjmentes hitelügyintézés, - energetikai tanúsítvány, - ügyvédi szolgáltatás A LEÍRÁS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.