Tolna
Kiadó lakás
Ár
200 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24677
Tolnán 45m2-es, modern, bútorozott apartman kiadó !
Méretek
Méret
45
Cím
Vármegye
Tolna vármegye
Város
Tolna
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Leírás
Tolnán a központhoz közel, újonnan kialakított, jól felszerelt, bútorozott apartman kiadó maximum 2 fő számára. A lakás egy családiházban került kialakításra, így a teraszt és az udvart is használhatják a bérlők. Központhoz közeli elhelyezkedésű, a közelében találhatóak élelmiszerboltok, drogéria, gyógyszertár, orvosi rendelő. Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Paraméterek: - bejárat a ház udvarából - apartman alapterülete 45 m2 - 1 vagy 2 fő lakhatására alkalmas - konyha, fürdőszoba - 1 nappali: étkezőasztal 2 székkel, kanapé (kihúzhatva 2 pótágyként funkcionál), kisasztal, szekrény, polc, olvasólámpa - 1 hálószoba: franciaágy, gardróbszekrény, tévé (kábeltévé) - nyitott folyósó (gang) 2 székkel kisasztallal - ágynemű, törölköző - központifűtés - klíma - wifi - mosógép - konyha: gáztűzhely, sütő, hűtő-fagyasztó, mikro, étkészlettel felszerelve - az ablakok sötétítőfüggönnyel, szúnyoghálóval - ruhaszárító állvány - takarítóeszközök - étterem 200 m - élelmiszerbolt 150 m - buszpályaudvar 200 m Bérleti díj : 200.000,- Ft/hó - AZ ÁR A REZSIT TARTALMAZZA! Az lakásba hosszútávra keresünk, igazolt jövedelemmel, bejelentett munkahellyel rendelkező, leinformálható bérlőket. A szerződéskötésnél 1havi bérleti díj és 2 havi kaució megfizetése szükséges. Minimum bérlési idő 1 év. További információkért hívjon bizalommal! A lakás rugalmasan, akár napközben is megtekinthető előzetes egyeztetés után. Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.