Budapest VII. kerület, Belső Erzsébetváros
Eladó lakás
Ár
205 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24555
Kiváló befektetés a belváros közepén!!! Airbnb engedéllyel rendelkező, 90m²-es ingatlant kínálunk eladásra a Károly körúton.
Méretek
Méret
90
Terasz mérete
7
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest VII. kerület
Városrész
Belső Erzsébetváros
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
3
Fűtés típusa

házközponti fűtés

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Igen (lift)
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Egyéb extrák
elektromos redőny
Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb engedéllyel rendelkezik
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújított
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
7
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés, metróhoz közel
Leírás
90m²-es, Airbnb engedéllyel rendelkező, 3+1fél szobás ingatlant kínálunk eladásra a Károly körúton. A belső-erzsébetvárosi Kiskörút ezen szakasza pár évvel ezelőtt teljesen új arculatot nyert. 
Gyepszőnyeg, kockára nyírt gyertyán fasor szökőkútsorral, aminek együttese még a mikroklímát is javítja. 
Ki ne szeretne gyönyörködni a belváros kellős közepén ebben a különleges és látványos zöldfelületben? Az Andrássy út, a Deák Ferenc tér, Európa legnagyobb zsinagógája, valamint fővárosunk még megannyi látványossága, nevezetessége is csak pár perc sétára esik tőle. 
Közvetlen környezetében színvonalas éttermek, kávézók, neves színházak, múzeumok, luxushotelek. Kiváló tömegközlekedés: Buszok, villamos(47-48-49), troli(72-74), metró(M1-M2-M3) A Madách tér sarkán álló 7, illetve 5 emeletes vasbetonvázas épület 1938-ban készült el.
A liftes bérház aulájában egy hatalmas kerámia falkép díszeleg a Magyarországhoz visszacsatolt dél-felvidéki települések regényes térképével. Az ingatlan 90m²-es, 2. emeleti, 3+1 félszobával, 2 fürdőszobával, konyha+étkezővel rendelkezik, valamint a nagyobb szobákhoz erkély is tartozik. Napfényes, DNy-i tájolású. 4 éve teljeskörű felújításon esett át, beleértve a vezetékhálózatokat, burkolatokat és a nyílászárókat is. Utóbbi 3 rétegű termo üveggel, valamint a nagyszobákban elektromos redőnnyel vannak felszerelve. A bejárati ajtó biztonsági rácsos. Rezsi: villany, egyedi fogyasztás alapján Közös költség: 42.000Ft/hó Tartalmazza : vízfogyasztás, központi fűtés, szemét szállítás Hűtés: 2db klíma A lakás jelenleg is rövidtávú kiadással működik, tehát Airbnb engedéllyel rendelkezik. Befektetésnek vagy nagycsaládosoknak is tökéletes választás. Azonnal költözhető, tehermentes!!!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége?

Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy. immo1.hu/adatvedelem immo1 pont hu per adatvedelem