Miskolc, Szirma
Eladó családi ház
Ár
76 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24471
Egy 2023-ban épült luxus családi házat kínálok megvételre.
Méretek
Méret
85
Telek mérete
360
Terasz mérete
18
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Miskolc
Városrész
Szirma
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

padlófűtés

Konyha stílusa

amerikai,

ablakos

Ablakok
Nyílászárók típusa
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

kertkapcsolat

Terasz

terasz,

kertkapcsolat

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2023
Állapot
luxus
Épület általános állapota
exkluzív
Homlokzat állapota
exkluzív
Szerkezet
tégla
Leírás
Kizárólag irodánkon keresztül egy 85 m2-es, 2 szoba nagy amerikai konyhás, nappalis, fürdőszobás, 2 wc-s és egy háztartási helyiséges, luxus minőségben megépített családi házat kínálok megvételre. A ház jellemzői: - Az egész házban padlófűtés került beépítésre, melyet egy Panasonic hőszivattyú üzemeltet, mely hűtést is fűtést is szolgálja. - Szintén a meleg vizet is a készülék szolgáltatja - A családi ház áram számlája úgynevezett H tarifás - Minden ablakon hősziget nyílászáró található, szúnyoghálókkal és elektromos redőnyökkel. - Minden helységben spot lámpa és Led világítás tesz hangulatossá az otthont. - A ház biztonságát riasztóberendezés biztosítja és a kamerarendszer is kiépítésre került. - A vadonatúj konyhában minden elektromos berendezés is vételár részét képezi. - A ház 15 cm-es szigetelést kapott - A családi ház kertje füvesített és térkövezett, valamint teljes parkosítás is történt. - Elektromos kapu teszi még praktikusabbá az ingatlant. - Az új tulajdonosok igényei szerint akár egy harmadik szoba is kialakítható az ingatlanban. Ezt a csodás házat, ami igazán remek környéken található, ajánlom fiatal s idős pároknak is egyaránt, de kiváló gyermekes család részére is.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!