Budapest XII. kerület, Mártonhegy
Eladó lakás
Ár
67 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24443
TÖKÉLETES BEFEKTETÉS! NAPFÉNYES, PANORÁMÁS, ERKÉLYES KISLAKÁS MÁRTONHEGYEN!
Méretek
Méret
49
Nettó méret
49
Terasz mérete
5
Belmagasság
266 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XII. kerület
Városrész
Mártonhegy
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa

szeparált,

ablakos,

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
panorámás
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1974
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
3
Lakások száma
6
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
XII. kerületben, kiváló közlekedés és ellátottság mellett, Mártonhegyen, 1.emeleti, 49 nm-es, másfél szobás, felújítandó állapotú, napfényes, alacsony fenntartású, gáz-cirkó fűtésű, erkélyes, örökpanorámás, azonnal birtokba vehető lakás eladó. Környék: Az ingatlan a XII. kerület egyik közkedvelt utcájában , a Fodor utcában, nyugodt csendes, természetközeli környezetben található, ugyanakkor a város könnyen és gyorsan elérhető. Pár perc sátával megközelíthető a 110-es,112-es buszok megállója,innen pillanatok alatt bejutunk a belvárosba vagy a Széll Kálmán térre. Bevásárlási lehetőségek a közelben Tesco vagy a Hegyvidék Bevásárlóközpont. Társasház: A 2 épületből álló társasház 1974-ben épült téglából, szigetelve nincsen. Tartozik hozzá egy szép, gondozott közös kert is. A lakóközösség jó, a ház anyagi helyzete rendezett. A közös költség 14.944 Ft, mely tartalmazza a közös képviselet díját, a ház biztosítását, szemétdíjat, takarítást, felújítási alapot. Tervben van a ház szigetelése és színezése. Lakás: A lakás a B épületben található, első emeleti, 49 m2-es, felújítandó állapotú. Helyiséglista: -nappali: 20 m2 -hálószoba: 6,6 m2 -konyha: 5,5 m2 -kamra: 1 m2 -fürdőszoba: 4 m2 -wc: 1 m2 -előszoba: 5,9 m2 -erkély: 5 m2 A nappali erkélykapcsolatos, melyről gyönyörű panoráma tárul elénk.Az ingatlan napfényben úszik már reggeltől, a DK-i fekvése miatt. A nyílászárók fából vannak. A fűtést gázcirkó kazán biztosítja, a meleg vizet pedig gázkazán. A konyha szeparált, ablakos, étkezős. A fürdőszoba és a wc külön helyiségben található. Tartozik a lakáshoz egy 4 m2-es saját tároló rész a pince szinten. A parkolás a ház elótt ingyenes. Kis autó részére autóbeállási lehetőség van a zárt udvaron. Az ingatlan tehermentes és azonnal birtokba vehető.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Meggyes Anita E,V, általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!