Emőd
Eladó családi ház
Ár
44 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24429
Emődön 120 m2-es, 2 szoba+ nagy nappalis családiház eladó.
Méretek
Méret
120
Telek mérete
1775
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Emőd
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
garázs
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert

hátsókert,

előkert

Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújítás alatt
Szerkezet
tégla
Leírás
Megvásárlásra kínálok Emődön a Borbála utcában, egy 1775 m2 telken fekvő, 120 m2 hasznos alapterületű, 2 szoba + nagy nappalis családiházat. Az ingatlan 2008-ban épült. A lakótér 2022-ben teljes felújításon esett át, a ház külső falazata és a hozzá tartozó fedett terasz az új tulajdonos igénye szerinti befejezésre vár. A házhoz tartozó hatalmas, gondozott kert számos gazdálkodási és befektetési lehetőséget rejt magában. A családiház főbb jellemzői: - 120 m2 beépíthető tetőtér, - Tégla falazat, - Új fűtésrendszer, garanciás gázkazánnal, - Padlófűtés, - Műanyag nyílászárók, - Új beltéri ajtók, - Kovácsoltvas kerítés, - Medence Helységlista: - Előszoba (1,72 m2) - Nappali-étkező (45,1 m2) - Hálószoba 1 (17,2 m2) - Hálószoba 2 ( 17,5 m2) - Konyha (15,64 m2) - Kádas fürdőszoba ( 6,7 m2) - Épített zuhanykabinos fürdőszoba ( 4,46 m2) - Fedett terasz ( 27,49 m2) - Folyosó ( 9 m2) - Szerelőaknás garázs, műhely és pince rész ( 69,7) - Beépíthető tetőtér (120 m2) A tágas belső terek és a beépíthető tetőtér lehetőséget biztosít további szobák és helységek kialakítására, így jó szívvel ajánlom ezt az ingatlant több gyermekes családoknak, akik egy tágas, modern családi otthont keresnek távol a város zajától. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal. -

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!