Budapest XI. kerület, Kelenvölgy
Eladó családi ház
Ár
149 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24389
ENERGIATAKARÉKOS, MODERN CSALÁDI HÁZ KELENVÖLGY SZÍVÉBEN
Méretek
Méret
90
Méret tulajdoni lap szerint
90
Telek mérete
253
Terasz mérete
10
Belmagasság
520 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XI. kerület
Városrész
Kelenvölgy
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

hőszivattyú

Hűtés típusa
mennyezethűtés
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Fűtés átalány
14000
Kert

kertkapcsolat

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
CSOK+, CSOK
Építés éve
1970
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúton
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
XI. kerület Kelenvölgy városrészében eladó egy 2023-ban teljes körűen felújított, 253 m2-es telken épült 90 m2-es, 4 szobás, hőszivattyús, energiatakarékos családi ház. Eladó egy 2023-ban teljesen felújított, tégla építésű családi ház, mely 90 négyzetméter alapterületű. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival és három kertkapcsolatos, tágas szobával rendelkezik. A legmodernebb hőszivattyús hűtő-fűtőrendszer biztosítja a megfelelő hőmérsékletet és alacsony rezsiköltséget. Az ingatlan jellemzői közé tartozik a letisztult terek, az 5,2 méteres belmagasság, az elegancia és a kényelem. Az ingatlan különlegessége, hogy minden napszakban fényáradatban úsznak a helyiségek. Környék: Az ingatlan Kelenvölgy családi övezeti részén helyezkedik el, a kerület ezen részén minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: élelmiszerboltok, gyógyszertár, bölcsöde, óvoda, iskola, játszóterek, kutyafuttatók. Tömegközelekedéssel nagyon könnyen elérhető a belváros, a 7-es, és az 58-as buszok, valamint a 17-es, 41-es, 47-es villamosok megállója 6 perc séta távolságra vannak. Ingatlan: Az ingatlan egy 253 négyzetméteres, parkosított telken helyezkedik el, ahol lehetőség van egy nyitott autóbeállóra. A téglaépítésű ház 2023-ban teljes körű felújításon esett át, mely magában foglalta a víz- és villanyvezetékek teljes cseréjét is. Az ingatlan új, 10 cm széles szigetelést, prémium minőségű műanyag nyílászárókat kapott, valamint teljes tetőcserén is átesett, 18 cm-es szigeteléssel. A legkorszerűbb hűtő-fűtőrendszer biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, hőszivattyús mennyezeti- és padlófűtéssel. Az ingatlan belső és külső része is teljesen új. Kívülről a pázsit, a kültéri burkolatok, a kerítés, a házban a burkolatok, az ablakok, az ajtók, a fürdőszobában a burkolatok, a szaniterek, illetve az amerikai konyha teljes bútorzata és műszaki felszereltsége, valamint az amerikai konyha teljes bútorzata és műszaki felszereltsége is. A házban rejtett helye van a háztartási gépeknek: a mosó-, szárítógépnek. Műszaki jellemzők: - állapot: felújított (2023-ban) - szerkezet: tégla - építés éve: 1970 - telekméret: 253 nm - ingatlan mérete: 90 nm - szobák száma: 4 - fűtés: hőszivattyús hűtő-, fűtőrendszer mennyezeti és padlón át történő hőleadással - közművek: teljes közmű - tájolás: délkeleti - belmagasság: 520 cm Ezt az ingatlant mindazoknak ajánlom, akik kedvelik Újbuda nyugodt és családbarát környezetét, ugyanakkor szeretnék könnyen elérni a bevásárlási és szórakozási lehetőségeket. Különösen azoknak javaslom, akik élveznék egy teljeskörűen felújított családi ház előnyeit, és csak beköltözni szeretnének anélkül, hogy a modern, energiatakarékos technikai megoldások miatt aggódniuk kellene. Emellett azoknak is ideális választás lehet, akik szeretnek időt tölteni a zöld, parkosított kertben. Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, megtekintésért keressen bizalommal!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!