Gödöllő
Eladó családi ház
Ár
99 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24231
Gödöllő Fenyvesen háromlakásos felújítandó családi ház eladó
Méretek
Méret
193
Méret tulajdoni lap szerint
193
Telek mérete
680
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Gödöllő
Alapvető adatok
Szobák
5
Félszobák száma
1
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
3
Fűtés típusa

klíma,

gázkazán,

vegyes tüzelés

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre),

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Fényviszonyok

napfényes

Kert

kertkapcsolat,

előkert,

hátsókert

Terasz

terasz,

erkély

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1980
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Leírás
GÖDÖLLŐ FENYVESEN HÁROMLAKÁSOS, FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Csendes, aszfaltozott mellékutcában megvételre kínálok egy 3 szintes, 193 nm-es, szintenként egy-egy lakásos családi házat 680 nm-es telekkel. A HÁROMLAKÁSOS CSALÁDI HÁZ helyiségei: 1. lakás ,akadálymentes (55 nm): szoba, konyha, kamra, előtér, fürdőszoba 2. lakás (82 nm): nappali, 3 hálószoba,konyha, étkező, fürdőszoba, külön wc 3. lakás (56 nm): amerikai konyhás nappali, erkélyes hálószoba, gardrób, közlekedő, fürdőszoba, wc A HÁROMLAKÁSOS CSALÁDI HÁZ főbb paraméterei: • fa és műanyag nyílászárók • dupla fűtésrendszer (gáz és vegyes tüzelésű kazán) • klíma • 28 nm-es garázs • gépkocsi beálló • tároló • széles utcafront (22 m) • kellemes, csendes környezet • kedves szomszédok Az alsó szinten 28 nm-es garázs nm-es pinceszinten kazánház és ablakos tároló épült. Helyi buszjárat megállója, vasútállomás, üzletek néhány percnyi távolságra vannak. A felújítandó ingatlan tehermentes. Nyugalomra vágyóknak, családosoknak, összeköltözőknek, a természet szerelmeseinek ajánlom. Várom megtisztelő érdeklődését.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.