Budapest XVI. kerület
Eladó lakás
Ár
94 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24107
ÖRÖKPANORÁMA ÁRPÁDFÖLDÖN! KÉT LAKÁS EGYBEN ELADÓ!
Méretek
Méret
135
Telek mérete
178
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XVI. kerület
Alapvető adatok
Szobák
4
Félszobák száma
1
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa
Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Fényviszonyok

napfényes

Kert

kertkapcsolat

Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Emeletek száma
2
Lakások száma
2
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Leírás
ÖRÖKPANORÁMA ÁRPÁDFÖLDÖN! KÉT LAKÁS EGYBEN ELADÓ! Megvételre kínálok egy kiváló adottságokkal rendelkező, D-DNY-i fekvésű, 3 szintes, lapos tetős társasház 2.emeleti és földszinti lakását. Mindkét lakás összkomfortos, napfényes, kivételesen nagy nyílászárókkal. A felső szinten lévő, 94 nm-es lakás helyiségei: •32 nm-es nappali •15 és 16 nm-es hálószobák •kádas fürdőszoba •9 nm-es konyha •gardrób •tároló •lodzsa •tetőterasz - kilátással a budai hegyekre. A földszinten lévő 41 nm-es lakás helyiségei: •20 nm-es nappali •6 nm-es hálófülke •előszoba •konyha- étkező •zuhanyzós fürdő - wc. A földszinti lakás irodának, rendelőnek és egyéb célú hasznosításra is alkalmas. Az ingatlanhoz mobilgarázs, 24 nm-es szerelőaknás beálló, kerti tároló és összesen 178 nm gondozott, parkosított telekrész tartozik. Az ingatlan dombtetőre épült, a környék ellátottsága kiváló, a tömegközlekedés megoldott, a HÉV és buszmegálló is sétányi távolságra van. Autóval mind az M0-ás, mind az M3-as autópálya percek alatt elérhető. Bölcsődék, iskolák, óvodák, orvosi rendelők, gyógyszertár , bevásárlási lehetőség helyben elérhetők. Várom megtisztelő érdeklődését.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.