Nagykanizsa
Eladó nyaraló
Ár
4 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 23939
Nagykanizsa Csónakázó tó? Ha itt akar pihenni olvassa tovább….
Méretek
Méret
20
Telek mérete
829
Cím
Vármegye
Zala vármegye
Város
Nagykanizsa
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
1
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Leírás
829 nm területen 2 épület található. A tégla épület felső koszorúig kialakított, befejezésre vár. Az épület elött egy faházikó szolgálhat az épitkezés felvonulási épületeként, raktárként. A területen számos, rendszeresen, szakértelemmel metszett gyümölcsfa és ásott kút található. Széles utcafrontról teherautóval is könnyen megközelíthető. Kiváló választás azoknak akik egy kis beruházással akár saját kivitelezésben szeretnék megsokszorozni befektetésüket. A telekre vonatkozó építési szabályzat előírásai: A művelés alatt álló területen oldalhatáron álló beépítési móddal, 3 % beépíthetőséggel, lakóépület a beépítettség felét nem haladhatja meg, építménymagasság 5-6 m, kialakítható legkisebb telek szélesség 12 m, legkisebb telek terület 1500 nm. Irányár: 4,5 mft. Telefon: 36307739925/302466606 Ne habozzon, hívjon ez a remek telek Önre vár!