Abaliget
Eladó nyaraló
Ár
35 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 23733
Abaliget Rózsadombon kétszintes, nagyteraszos nyaraló, parkosított udvarral, garázzsal eladó!
Méretek
Méret
57.5
Méret tulajdoni lap szerint
578
Telek mérete
578
Terasz mérete
48
Cím
Vármegye
Baranya vármegye
Város
Abaliget
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
Fűtés típusa

kályha

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
panorámás
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

körbejárható

Terasz

terasz,

loggia

Felszereltség

garázs

További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1970
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Abaligeten, Rózsadombi kétszintes villa, parkosított telken, hatalmas terasszal, garázzsal eladó! ELHELYEZKEDÉS A téglából épült nyaraló Abaliget kedvelt üdülőövezetében, a Rózsadombon helyezkedik el, saroktelken, parkosított környezetben, a tavaktól kellemes sétatávolságban.A hatalmas fákkal és kissé távolabb erdőktől övezett lokáció friss levegőjével, háborítatlan nyugalmával a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét teremti meg. INGATLAN A hatalmas teraszról két bejáraton is bejuthatunk a ház földszinti részére.A kelet-nyugati tájolásnak köszönhetően az egész ház világos és benapozott.A földszinti részen kapott helyet a tágas nappali, ahonnan dupla teraszajtón keresztül jutunk ki a hatalmas teraszra, és itt található a szeparált konyha, kis fürdőszoba, különálló wc és egy hálószoba.A tetőtéri tágas hálóból a csodálatos panorámát biztosító loggiára jutunk.A teljes terasz alatt tágas garázs áll rendelkezésre. HELYISÉGEK Földszint: Nappali 16 m2 Hálószoba 7 m2 Konyha 6,5 m2 Fürdő 2 m2 WC 1 m2 Közlekedő 1 m2 Terasz 45 m2 Tetőtér: Előtér 3 m2 Hálószoba 20 m2 WC 1 m2 Loggia 3 m2 MŰSZAKI LEÍRÁS A ház 1970-ben terméskő lábazatra, téglából épült. Elérhető közművek: -vezetékes víz -villany -sikpala fedés - frissen betonozott terasz -szobákban keményfa parketta -fűtés kályhával -könnyen négyévszakossá varázsolható, állandó lakhatásra alkalmasan Ajánlom ezt az ingatlant családoknak, befektetési céllal vásárlóknak, vagy akár kiköltözőknek is. Modernizálás és némi felújítást követően páratlan ingatlan tulajdonosai lehetünk!