Budapest VII. kerület, Belső Erzsébetváros
Eladó lakás
Ár
69 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 2335
ELADÓ egy nagypolgári lakás a Rákóczi úton!
Méretek
Méret
78
Belmagasság
470 cm
Cím
Megye
Budapest
Város
Budapest VII. kerület
Városrész
Belső Erzsébetváros
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

héra

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Fűtés átalány
4000
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz
Felszereltség
További adatok
Építés éve
1900
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
4
Lakások száma
30
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Elérhetőség
jó tömegközlekedés, metróhoz közel
ELADÓ egy felújításra váró, tehermentes, 78 nm-es, 2 szobás, első emeleti, nagypolgári lakás a Rákóczi úton. Elsősorban befektetési céllal keresők figyelmébe ajánlom ezt az ELADÁSRA kínált ingatlant a remek lokáció, és a nagy belmagassága miatt. A lakás akár 2.5 szobássá is könnyen átalakítható. A lakóközösség a társasházban jó. Műszaki leírás: A társasház karbantartott, tiszta, rendezett, folyamatosan történik ennek a kivitelezése. A fűtést cserépkályhás héra biztosítja, a melegvízellátásról villanybojler gondoskodik. A fogyasztás mérőórák alapján biztosított. Közlekedés: A remek lokáció következtében a közlekedés kiváló. A metró (M2), villamos (4-6), busz járatok (5-7-110-8E-108E-133E-7E) közelsége, az itt lakók számára könnyíti meg a városban az utazást. A Rákóczi út üzleteiben a vásárlás lehetősége meghatározó. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a koronavírus mindannyiunk életében nagy változásokat hozott, de az élet nem áll meg. Az álmainkat és terveinket nem szabad elengedni, csak a jelenlegi körülményekhez alkalmazkodva kell tovább haladnunk. A jelenlegi helyzetben a legfontosabb, hogy betartsuk a szakemberek ajánlásait, lassítva ezzel a vírus terjedését, és megóvjuk Ügyfeleink és Kollégáink egészségét! Vigyázzunk Egymásra! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy. immo1 / adatvedelem