Galgagyörk
Eladó családi ház
Ár
49 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 23329
Panelből a pázsitra. Azonnal költözhető, Falusi CSOK-képes családi ház panorámás kerttel a Galga-mentén
Méretek
Méret
117
Méret tulajdoni lap szerint
82
Telek mérete
839
Belmagasság
280 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Galgagyörk
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

padlófűtés,

hőszivattyú,

klíma

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai,

amerikai, de szeparálható,

ablakos

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag,

fa

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
panorámás
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

hátsókert,

körbejárható,

parkosított

Terasz
Felszereltség

tároló,

elektromos kapu,

riasztó

További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Illeték-kedvezmény, Falusi CSOK, CSOK+
Építés éve
2023
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
újszerű
Homlokzat állapota
új
Lakások száma
2
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Panelből a pázsitra. Azonnal költözhető, Falusi CSOK-képes családi ház panorámás kerttel a Galga-mentén Igazi jófogás ez a Galgagyörk könnyen megközelíthető panorámás részén eladásra kínált 80 nm-es 3 szobás, a tetőtér felé bővíthető családi ház, művelésre alkalmas kerttel, teraszkapcsolatos leválasztható szuterén lakóhelyiséggel A ház felújítása a tulajdonos rendkívül igényes szakmunkáját és szépérzékét dicséri, meghagyva a lehetőséget a beköltözőnek saját stílusa kibontakozására. Mindezt a háttérben full extrás, energiahatékony gépészet teszi kényelmessé. Kisgyermekesek számára klasszikus „igen”-térkapcsolatokkal rendelkezik. Kertjében egy család zöldbetevője megtermelhető. Helyiségei: egybenyitott nappali-konyha-étkező tér, 2 hálószoba, fürdőszoba, külön wc, előszoba, kamra, kerékpártároló, teraszra nyíló szuterén lakótér Jellemzők: - családbarát térkapcsolatok - a szobák külön nyílnak, minimális folyosórésszel - déli fekvésű 839 nm-es gondozott telek - 30 % -os beépíthetőség - Hőszivattyús termosztátokkal szabályozható intelligens rendszer a padlófűtésre és használati melegvíz készítésre - H-tarifás hűtő-fűtő klímaberendezés - Porotherm téglafal 10 cm külső falszigeteléssel és födémszigeteléssel - új hőszigetelt műanyag ablakok - igényes kivitelű beltéri nyílászárók - a konyha kiállásokkal ellátott, felár ellenében a helyszínre készült konyhaterv kivitelezésére is van lehetőség - autóbeálló elektromos kapuval - biztonsági kamerarendszer - elektromos redőnyök - tárolási lehetőség két helyiségben is - azonnal költözhető - 70 nm-nyi tetőtéri szintje beépíthető Falusi CSOK igénybevételével - szuterén helyisége különálló garzonná, szaunává, műhellyé, kondi- és tornaszobává alakítható Galgagyörk az Északi-középhegységben, a Cserhát dombjai között található, mintegy 1000 fő lakosú köszség a váci járásban Pest vármegye ÉK-i részén Aszód és Vác vonzáskörzetében. Az „öt-úrilak faluját” kétfelől erdőkkel koszorúzott dombok ölelik körül. A házak félig a domboldalakra félig a Galga patak völgyébe épültek. Dél felől érkezve a falu legmagasabb pontján egyből feltűnik a szlovák őslakók ma is szépen rendben tartott evangélikus temploma. A település önkormányzata bölcsődét, óvodát, általános iskolát tart fenn és egészségügyi ellátást biztosít. A Tahy Kastély igényes rendezvénytérrel és konferencia helyszínnel kis ékszerdobozként színesíti a település kulturális életét. Míg Aszódról autóval 15, Vácról 30, Budapestről 45 perc alatt a községbe érkezünk, távolsági busszal bármely irányból jövet-menet bő órát áldozhatunk kedvenc időtöltéseinkre ingázás közben. A tiszta szabad levegő, az üde zöld környezet az egészséges életmód feltételeit mind biztosítják ellentételezve a fővárostól való távolságot. Bővítési koncepcióterv kialakításában tanácsadó építészmérnök kollégánk áll a rendelkezésére s egyéb információért is keressen bizalommal, akár hétvégén is.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.