Lesencetomaj
Eladó családi ház
Ár
19 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 23151
Gazdálkodásra is alkalmas telekkel háromszobás ház, a Balatontól 8 km-re eladó!
Méretek
Méret
85
Telek mérete
3143
Cím
Vármegye
Veszprém vármegye
Város
Lesencetomaj
Alapvető adatok
Szobák
3
Fűtés típusa

kandalló,

cserépkályha

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Szerkezet
Leírás
A Balatontól 8 km-re, Lesencetomajon eladó reális áron ez háromszobás, falusi csokra is alkalmas ház. A település a Balaton-felvidék csendes, nyugodt helysége, van iskola, bolt, de Tapolca 5 km, egy kisváros minden infrastruktúrájával- nagybevásárlásra üzletek, iskolák, orvos, kórház stb, de 20 percen belül autóval elérhető a Kőtenger, Kapolcs, Szigliget, ha valaki nyaralónak akrja használni, annak is ideális lehet. A ház kőfalazatú, típikus verandás ház. A nyílászárokat már kicserélték, a tető jó állapotú, a lakás költözhető, de az ingatlan felújítást igényel. A házban három szoba, valamint egy nagy, 18 nm-es konyha van, egy fürdőszoba és egy előtér. Az udvarban garázs, pajta, valamint állattartásra alkalmas épületek vannak, a 3143 nm-es telek alkalmas lehet saját gyümölcs és zöldség előállítására, van kút is. Fűtését egy kandalló és egy cserépkályha adja, a gázcsonk a telken belül van. A ház két bejárattal rendelkezik, akár kettéosztható, egy helységgel még bővíthető- ha valaki a falusi Csok-ot három gyerekkel venné igénybe. Ha kérdése van, vagy megnézné a házat hívjon bártan! Jánoki Péter