Halásztelek
Eladó családi ház
Ár
110 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 23147
Ház Halásztelken -akár két generációnak is- eladó!
Méretek
Méret
174
Telek mérete
575
Terasz mérete
41
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Halásztelek
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
észak
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz,

erkély

Egyéb extrák
szauna
Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Egyéb hőszigetelés
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1998
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Halászteleken nyugodt környezetben eladó egy 575m2-es telken található kiváló állapotú, tégla építésű 4 szobás plusz nappalis családi ház, ami bruttó 174m2-es, kiegészülve egy 41m2-es terasszal és két beállós garázzsal. A ház 1998-ban épült, 30-as téglából, 8cm-es szigeteléssel burkolótéglával, fa nyílászárókkal thermo üvegezéssel, reluxával, szúnyoghálóval ellátott . Az épület fűtéséről gázkazán gondoskodik, a földszinten padlófűtéssel míg az emeleten lapradiátoros hőleadással. A hőmérséklet szintenként termosztáttal szabályozható. A nyári hőséget a két nagy teljesítményű klímaberendezés feledteti. A földszinten hatalmas amerikai konyhás nappali található, kamra, külön wc, mosókonyha, 6 személyes szauna hozzá tartozó zuhanyzós fürdőszobával. A tetőtérben 4 szoba, amelyből egy külön gardrób szobával, gardrób, fürdőszoba hatalmas sarokkáddal, külön wc lelhető fel. A padlástér jól pakolható, és teljes biztonsággal járható. Az egész ház anyagfelhasználására a prémium kategória jellemző. A garázs -ami az elektromos tolókapun közelíthető meg- 2 autó parkolására alkalmas, ezen felül 380V-tal felszerelt. További autók parkolására alkalmas a Viacolorral lerakott bejáró. A rendezett kert locsolásáról egy öntöző rendszer gondoskodik, ami a fúrt kútból kapja a vízellátást. A kert tartozéka egy 12m2-es tároló ami remek teret biztosít a kerti szerszámoknak. A biztonságról egy riasztó rendszer gondoskodik, amely bármely őrző-védő céghez egyszerűen beköthető. A háztól néhány perces sétával megtalálható iskola, óvoda, orvosi rendelő és bevásárló központok közül is választhatunk. Az ingatlant ajánlom családoknak, akár több generációnak, akik szeretnének egy kényelmes otthont magukénak tudni. Megtekintés előre megbeszélt időpontban lehetséges. Hívjon bizalommal akár hétvégén is. Vegye igénybe irodánk szolgáltatásait: - teljes körű, bank független és díjmentes hitelügyintézés, - energetikai tanúsítvány, - ügyvédi szolgáltatás A LEÍRÁS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.