Pécs
Eladó családi ház
Ár
140 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 23033
Pécs Kovácstelepen felújított, luxus családi ház medencével, elkülönített telephellyel együtt eladó!
Méretek
Méret
147
Telek mérete
650
Cím
Vármegye
Baranya vármegye
Város
Pécs
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
4
Félszobák száma
3
Fűtés típusa

klíma,

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Szerkezet
tégla
Leírás
Pécs Kovácstelepen frissen felújított, tágas családi ház, teljes, minőségi bútorzattal, kétállásos garázzsal, fedett, fűtött medencével, parkosított udvarral, konditeremmel és fizikailag leválasztott telephellyel eladó. ELHELYEZKEDÉS - Kovácstelep kedvelt, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcájában, Újmecsekaljai csomóponthoz közel - tömegközlekedéssel és autóval is könnyedén megközelíthető - parkolás közterületen ingyenes, de a házhoz tágas garázs és udvari beállóhelyek is tartoznak - a közelben bevásárlóközpontok, tömegközlekedési csomópont, oktatási és egészségügyi intézmények sokasága elérhető INGATLAN - frissen felújított, tágas, minden igényt kielégítő családi ház - a felújítás során modern, a mai kornak megfelelő igények szerinti kialakítást kapott, dupla fürdővel - az alagsorban infraszauna és konditerem, valamint fedett, fűtött medence található - az autók, biciklik megfelelő tárolására kétállásos, távirányításos ajtóval ellátott garázs áll rendelkezésre Az ingatlanhoz tartozik egy fizikailag jól elkülöníthető telephely, 80 m2-es iroda és raktár helyiségekkel, külön udvarral és bejárattal. HELYISÉGEK ALAGSOR Kazánház és konditerem 40 m2 FÖLDSZINT Amerikai konyhás nappali 56 m2 Előszoba 6,5 m2 Gardrób/mosókonyha 2,5 m2 Fürdőszoba+WC 10 m2 (fürdőkádas) Terasz 6 m2 TETŐTÉR Szoba 14 m2 Szoba 15 m2 Szoba 12 m2 Nappali 16 m2 Fürdő+WC 5 m2 Erkély 12 m2 Garázs 45 m2 Fedett terasz az udvarban 15 m2 Medence 12 m2 TELEPHELY Iroda 60 m2 Raktár 20 m2 MŰSZAKI LEÍRÁS - gázkazán és hűtő-fűtő klíma H-tarifával - 7 cm hőszigetelés - hőszigetelt műanyag nyílászárók - teljesen felújított állapot - elektromos kapu és garázsajtó - térkövezett, parkosított mediterrán udvar - hőszivattyúval fűtött, fedett medence - infraszauna - teljes bútorozottság, 1 éves, minőségi bútorokkal Ajánlom az ingatlant olyan vállalkozónak, aki egy ingatlanon belül oldaná meg az otthon+munkahely megvalósítását, komplexitásban gondolkodik. A jelenleg irodaként funkcionáló épület lakássá is alakítható, így generációk összeköltözésére is kiválóan alkalmas.