Eger
Eladó családi ház
Ár
115 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 22995
Megvásárlásra kínálok Egerben a Hajdúhegyen egy 7 és fél szobás 3 szintes családi házat.
Méretek
Méret
326
Telek mérete
751
Cím
Vármegye
Heves vármegye
Város
Eger
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
7
Félszobák száma
1
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
3
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
utcafronti (nem lakás)
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Felszereltség

garázs,

pince

További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1994
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Megvásárlásra kínálok Egerben a Hajdúhegyen csendes utcában elhelyezkedő 7 és fél szobás 3 szintes családi házat. Az ingatlan 326 négyzetméter tégla építésű, amely egy 751 négyzetméteres telken helyezkedik el. A nyílászárók fából készültek, amelyek hőszigetelt üveget kaptak. Az otthon melegét egy gáz cirkós kazán adja, a meleg vizet pedig egy elektromos bojler szolgáltatja. A burkolat helyenként laminált padló és parketta, valamint kerámialap. A 3 szint 6 hálószobából, nappaliból, 2 konyhából, étkezőből, dolgozószobából és 3 tágas fürdőszobából áll. - Földszinten található 2 hálószoba, konyha, fürdőszoba wc és tároló. - Középső szinten található egy tágas nappali erkéllyel, tágas konyhával, étkezővel, fürdőszoba wc és 2 tároló. - Tetőtérben található 4 szoba, amelyből 2 külön nyíló, 2 pedig egymásból és fürdőszoba illemhelyiséggel. Az ingatlanhoz tartozik még : - Garázs - Pince - Erkély - Zárt udvar gyümölcsfákkal és kocsibeállóval Az ingatlan akár 2 generációnak is teljesen megfelel, valamint befektetésnek is teljesen alkalmas, mivel a belváros közelében helyezkedik el. Amennyiben el nyertem bizalmát keressen bátran.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!