Galambok
Eladó nyaraló
Ár
6 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 22981
Autentikus borospince Galambok legszebb panorámájú részén!
Méretek
Méret
40
Telek mérete
3614
Cím
Vármegye
Zala vármegye
Város
Galambok
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Szerkezet
vályog
Leírás
Ha arra vágyik, hogy saját magának csinosítson egy erre érdemes épületet szép zalai környezetben ez az ingatlan Önre vár! A 3614 nm nagyságú területen gyümölcsfák, erdőrészlet, lankás domboldal remek lehetőség pihenésre, gazdálkodásra. Az ingatlanba villany bekötve, víz óra a telekhatáron. Az ingatlan méretét és adottságait tekintve ideális lehet családosoknak szabadidő hasznos eltöltésére, hétvégi háznak, nyaralónak, de akár gazdálkodás céljára is ! Galambok - és közúti közlekedési szempontból kiváló adottságokkal rendelkezik - autópálya 5 km, vasútállomás 5 km. -Nagykanizsa 15 km, Zalakaros 3 km, Balaton 30 km-, Községben iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, élelmiszerbolt és takarékszövetkezet is működik. A község határában ligetes erdők között található dél-zala egyik legszebb horgásztava. Ha egy igazán jó minőségű, autentikus ingatlant keres, csodálatos természeti környezetben és szereti a csendet, nyugalmat, akkor ez az Ön ingatlana. Jöjjön el, tekintsük meg együtt, előre egyeztetett időpontban szívesen mutatom. Irányár: 6.9 mft. Tel: +36 30 24 666 06/307739925