Mezőkövesd
Eladó családi ház
Ár
65 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 22865
Megvásárlásra kínálok Mezőkövesd csendes, családi házas övezetében egy 120 m²-es családi házat, 50 m²-es garázzsal.
Méretek
Méret
120
Méret tulajdoni lap szerint
120
Telek mérete
600
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Mezőkövesd
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
utca+belső udvar
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

garázs

További adatok
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Energia tanúsítvány
DD
Építés éve
1980
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lakások száma
1
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
egyéb
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
klasszikus kockaház
Leírás
Megvásárlásra kínálok Mezőkövesd csendes, családi házas övezetében egy 120 m²-es családi házat, 50 m²-es garázzsal. a telek mérete 600 nm. Az ingatlan eltolt szintes, a fűtésről cirkó gázkazán gondoskodik. Helység lista: - 3 szoba, laminált parkettával burkolva - konyha - fürdőszoba káddal, zuhanyzóval és külön illemhelyiséggel - garázs A többi helyiségben hidegburkolatot helyeztek el. Falazata szilikát, tetőszerkezete fafödémes, pala borítással. A tetőtér beépíthető. Az ingatlanban hőszigetelt nyílászárók találhatóak. A környék infrastruktúrája: 5 perc séta a belváros, iskola óvoda, bölcsőde, játszótér, orvosi rendelők, boltok. Nagyon jó tömegközlekedés. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem keresse irodánkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!