Eger
Eladó vendéglátó
Ár
245 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 22715
Megvásárlásra kínálok Egerben a Szépasszony - völgy legjobb helyén található 7 szobás panziót.
Méretek
Méret
340
Cím
Vármegye
Heves vármegye
Város
Eger
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
7
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó,

elektromos

Konyha stílusa
Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert

előkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb engedéllyel rendelkezik
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1991
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Emeletek száma
1
Környék
Jó környék
Szerkezet
egyéb
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Megvásárlásra kínálok Egerben a Szépasszony -völgy legjobb helyén található 7 szobás panziót, éttermet és annak teljes felszerelésével. Jelenleg is panzióként működik 7 szobával, amely tufából és téglából épült. Az ingatlan egy 400 négyzetméteres telken elhelyezkedő 300 négyzetméteres épületből áll. -Udvari bejárattal 3 darab 2 személyes ( pótágyazható) teljesen felszerelt szobával, saját fürdőszobával rendelkezik. Ezeket 2019-ben alakították ki. -Az emeleten található még 4 darab teljesen felszerelt 2 személyes szoba szintén saját fürdőszobával. -Az éttermi rész 80 férőhelyes , amely kiválóan alkalmas rendezvények szervezésére is. -Női, férfi és személyzeti mosdók is kialakításra kerültek. -A konyha teljesen felszerelt, ahol megtalálható az előkészítő és a raktár helyiség is. -Valamint rendelkezik egy takarítószer raktárral is. -A két egység akár külön- külön is üzemeltethető. -A nyílászárók hő és hangszigeteltek. -A panzió és az étterem melegét gáz és elektromos fűtőpanel biztosítja. -A parkolás a panzió előtt megoldható. Kiválóan alkalmas vendéglátásra, mivel bevezetett vendégkörrel, folyamatos foglalásokkal rendelkező vendéglátó helység. Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!