Arnót
Eladó családi ház
Ár
209 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 22597
Mediterrán álomotthon Arnót újépítésű családiházas övezetében.
Méretek
Méret
272
Telek mérete
711
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Arnót
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
5
Félszobák száma
1
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
3
Fűtés típusa

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
garázs
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

hátsókert,

előkert

Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2008
Épület általános állapota
exkluzív
Homlokzat állapota
exkluzív
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Ingatlan stílusa
Mediterrán
Leírás
Arnót kertvárosi családiházas övezetében, Miskolctól alig 10 perc autó úrtra, 711 m2-es telken fekvő 272 m2 lakóterületű, mediterrán hangulatú, luxuskategóriás családiház, stílusos, egyedi bútorzattal és felszereltséggel eladó. Szerkezet: Az épület téglából épült, 15 cm-es Dryvit szigeteléssel. Betonfödémes, mediterrán cserépfedés. Minden épületszinten magas minőségű hidegburkolatok találhatóak. A szobák és a közlekedők falai magasfényű, prémium melegburkolattal borítottak. Nyílászárói kiemelkedő minőségűek, hőszigetelt ablaküveggel. Extrák: Parkosított kert Fedett medence Fedett grillező terasz teljes felszereléssel Wifis, távvezérelhető, inteligens fűtés és klíma vezérlés Nagyfelbontású kamerarendszer Gázfűtés padlófűtéssel, hűtő-fűtő klímával kiegészítve lapradiátoros hőleadókkal Kétállásos garázs szekcionált távvezérlésű garázskapuval Ledes rejtett világítás a teljes lakrészen Wellness szint jacuzzival, szaunával, wc helység, mosókonyha Automata öntözőrendszer Az alsó szinten dolgozószoba, beépített tároló szekrények, gépesített, amerikai konyhás, étkező-nappali rész és privát hálószoba található gardrób helységgel és fürdőszobával. Az emeleten két hálószoba, mellékhelység és egy épített zuhanykabinos , fürdőkádas kényelmes méretű fürdőszoba kapott helyet. A helységeket összekötő folyosón beépített gardróbszekréyek segítik a tárolást. Az egész ház egyedi stílusú, luxus minőségű bútorzattal rendelkezik, ami a vételár részét képezi. Hívjon bizalommal, egyeztessünk időpontot és tekintse meg ezt a kivételes hangulatú ingatlant.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!