Etyek
Eladó pince
Ár
28 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 22541
KURIÓZUM ETYEKEN✅
Méretek
Méret
85
Méret tulajdoni lap szerint
135
Telek mérete
135
Cím
Vármegye
Fejér vármegye
Város
Etyek
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Leírás
KURIÓZUM ETYEKEN! 170 ÉVES MUZEÁLIS BÁLVÁNYPRÉS! ✅50-55 FŐ BEFOGADÁSÁRA ALKALMAS RENDEZVÉNYHELYSZÍN ETYEKEN A SÓSKÚTI ÚTI PINCESORON 85 NM-ES KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ PINCE 135 NM- ES TERÜLETTEL ELADÓ! Eladásra kínálok korábban rendezvényhelyszínként is működő 85 nm- es borospincét, az etyeki pálinkaház szomszédságába. Vizesblokkal kiszolgáló pulttal és mellékhelyiséggel van ellátva, valamint csikótűzhely is beépítésre került. A présház része 35 a pince része 50 nm-es kiváló állapotban van. EGY KIS KEDVCSINÁLÓ ISMERTETŐ ETYEKRŐL Évszázadok óta több mint 800 hektáron termelnek szőlőt, ennek eredményeként a falu néhány éve már a történelmi borvidék táborához tartozik. 1997-től Etyek-Budai borvidék néven szerepel. Nemzetközi hírű bortermeléséről és az erre épülő turizmusáról ismert településén évente több alkalommal rendezik meg a rengeteg látogatót vonzó, Etyeki Piknik elnevezésű gasztronómia fesztivált. A fesztivál célja a település borosgazdáinak, pincészeteinek pálinkafőzők, valamint helyi kézműves családok, sajtműhelyek, sonkamester Stb. Ínycsiklandó gasztronómiai portékájának népszerűsítése. További információért várom megtisztelő hívását a hirdetésben megadott telefonszámon, vagy emailben hét bármely napján elérhető vagyok. Köszönöm. A hirdetésbe szereplő adatok tájékoztató jellegűek. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Továbbá tudomásul veszi, hogy az ingatlan bemutatását megelőzően a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől és az Önnel együtt megtekintő személyektől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant! Megtekintés után a megtekintés tényét nyilatkozat aláírásával nyugtázza.