Ózd
Eladó családi ház
Ár
54 990 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 22337
Valóban ritka, igazàn kihagyhatatlan lehetőség
Méretek
Méret
600
Méret tulajdoni lap szerint
600
Telek mérete
1200
Belmagasság
3.2 cm
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Ózd
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa

amerikai, de szeparálható

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre),

utcára

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
ÉK
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

garázs

További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Szigetelés
Nincs hőszigetelés
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Építés éve
2000
Állapot
esztétikailag felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
exkluzív
Emeletek száma
2
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Egy igazán ritka, valóban rendkívüli lehetőség! Eladàsra kínáljuk impozáns, exkluzív, 2000-ben, minőségi anyagokból épített villánkat Ózd elején, csendes, tiszta, kultúrált környezetben, Miskolc környékére költözés miatt. A lakóterület méretéből adódóan, mely 600nm, nem csak családi otthonnak megfelelő, de akár befektetésre is kiválóan alkalmas (rendezvényközpont, motel, AIRBNB stb.) Ezen felül könnyedén kétgenerációs családi házzá is alakítható. Az udvar teljes mértékben lebetonozott, egy kis füves, fás résszel is tarkítva. Ezáltal több autó parkolását is lehetővé teszi, valamint a 4 garázs mellett 2 tároló is helyet kapott. A telek mérete 1200nm. Az ingatlan leírása: A ingatlan folyamatosan karbantartott. 10 éve a teljes tető, valamint 3 éve villany hálózat cseréjére került sor, és a 380 W is bevezetésre került. Az ingatlan hőszigetelt nyílászárókkal, redőnyökkel rendelkezik. Az otthon melegét gáz konvektor, a melegvízet villany bojler biztosítja. Ezáltal a rezsi költség könnyen szabályozható. Az ingatlanban 4 hàlószoba található, melyből 3 É-K fekvésű, 1 pedig D-Ny fekvésű. Nagy ablakainak köszönhetően abszolút , világos, valamint körbe az emeleten teraszokkal rendelkezik. Az alsó szinten hatalmas amerikai konyhás nappali található, amelybe a hátsó udvarròl juthatunk be. Innen egy pince ês egy medencetér nyílik. Ezen felül a folyosóra beèrve egy kádas WC- fürdǒszoba ès egy hatalmas hàlószoba kapott helyet. A fǒbejárat a utca frontról nyílik, mely egy elǒszobába vezet, ahová a csodálatosan kialakított lèpcsǒházon keresztül jutunk fel az emeletre. Fent 3 hálószoba található, zuhanyzóval, WC-vel ellátott fürdőszoba, és a rendkívül tàgas rendezvènyterem. A szobàkban minőségi laminàlt padló, a többi helységben szintén minőségi jàrólap fedi a padlózatot. Az ingatlan BÚTOROZATLANUL eladó. Csendes utca, nagyon rendes szomszédokkal. 1 percre buszmegálló. Iskola, óvoda, bölcsőde, boltok, patika, orvosi rendelők, kórház.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő, valamint GDPR előírásoknak megfelelő - kezeléséhez és nyilvántartásához.

E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

http://www.immo1.hu/adatvedelem


Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!